Månedens PLUS Blog: Fit’N’Everything Inbetween

   

 photo Billede.jpeg

Navn: Mia Lange Alder: 21 år Blognavn: Fit’N’Everything inbetween By: Herlev

Hvad laver du til dagligt? Jeg studerer Kommunikation og IT på KU, træner og eksperimenterer med nye og sunde opskrifter

Hvor længe har du blogget? Siden maj 2013

Hvad får du ud af at blogge, og hvor lang tid bruger du på det dagligt? Jeg blogger mest af alt for at inspirere andre til at leve lidt sundere, og for at vise, at det ikke behøver at være kedeligt at leve sundt. Så når folk laver mine opskrifter og er vilde med dem, får det mig til at fortsætte med at eksperimentere med lidt forskelligt :-) Det er meget forskelligt hvor lang tid jeg bruger på at blogge dagligt. Det kommer an på, om jeg har lavet nye opskrifter osv. Men jeg prøver hele tiden at eksperimentere med noget nyt, så folk har lyst til at følge med.

Hvorfor lige en blog om mad/fitness, og hvor finder du din inspiration? Jeg plejede at skøjte på eliteplan, og havde en muskuløs krop. Jeg tænkte dog ikke over, hvad jeg proppede i munden, så da jeg stoppede med sporten, tog jeg hurtigt på. Jeg valgte derfor at gå på kur, og jeg synes det var sjovt at prøve forskellige opskrifter. Mange personer spurgte efter mine opskrifter, så til sidst valgte jeg at oprette en blog, hvor jeg lagde alle opskrifter op, så folk kunne blive inspireret der. Jeg finder selv min inspiration fra forskellige kogebøger, hvor jeg erstatter de ‘dårlige’ ingredienser med nogle sunde i stedet.

 photo IMG_1022.jpeg

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af? Der er ikke decideret et indlæg jeg er mere stolt af end andre. Men når folk fortæller mig, at de har lavet en opskrift, og de er vilde med den, bliver jeg selvfølgelig stolt og glad :-)

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad? Tror jeg er vild med alt, der er usundt! Mine venner ved hvor mad glad jeg er, så kan ikke nævne én ting som min guilty pleasure. Der er “desværre” for mange :-)

 photo IMG_0989.jpeg

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør? Jeg eksperimenterer først med en opskrift, og hvis den ikke er som jeg præcis vil have den, så ændrer jeg nogle ingredienser, og prøver igen. Når opskriften er som jeg vil have den, tager jeg et billed af maden, og begynder så at skrive. Jeg prøver også at foreslå nogle ting, der kan ændres ved opskriften, så den passer til den enkelte. F.eks. hvis man ikke er vild med fisk, at man så ændrer kødet til noget andet.

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor? Jeg er vild med den svenske modeblogger Kenza, da jeg er vild med hendes stil, og hendes afslappede forhold til mad og træning. Jeg er også stor fan af Cecilie Linds blog, da jeg synes hun har en flot muskuløs krop, og hendes opskrifter er fantastiske :-)

 photo IMG_0875.jpeg

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

1. Er bold mongol, og hader derfor sport med bolde
2. Er faktisk doven. Skal presse mig selv, hver gang jeg skal ned i fitness.
3. Har et soft spot for (næsten) alle dyr
4.  Har vundet Danmarks mesterskaberne i kunstskøjteløb som 11 årig
5.  Har altid været lidt af en pauseklovn

Et godt råd til en kommende blogger in spe? Blog om noget, der interesser dig, og som du har et formål med. Det skal gøre dig glad :-)

Kunne du også godt tænke dig at blive en del af Bloggers Delight? Helt gratis og uforpligtende kan du oprette dig som basisblogger her. Når din blog er oprettet, har du mulighed for at opgradere din blog til en PLUS blog – og så er det måske dig, som bliver månedens PLUS blogger næste gang?