Månedens Premium-bloggere: Sidsel & Lasse

   
P1011082
Navn: Sidsel og Lasse Alder: 24 & 25 Blognavn: www.sidseloglasse.com By: Aarhus

 

Hvad laver I til dagligt? Sidsel læser en kandidat i Oplevelsesøkonomi, Lasse læser en kandidat i Medievidenskab. Begge på Aarhus Universitet.

 

Hvor længe har I blogget og hvad blogger I om? Vi har blogget siden sommeren 2009. Vi blogger om vores liv som kærester og studerende i smilets by samt om de ting vi interesserer os mest for – heriblandt mode, musik, mad og rejser.

 

ipri
Hvad får I ud af at blogge og hvor lang tid bruger I på det dagligt? Det giver en ekstra dimension til vores forhold og så er det bare fedt at have en god dialog med sine læsere og få en masse oplevelser gennem bloggen. Vi bruger måske i gennemsnit en time om dagen på at blogge, svare på kommentarer osv. Men det varierer meget!

 

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder I jeres inspiration? Fordi bloggen skulle tage udgangspunkt i os, synes vi. Og så fandt vi nok ud af hen ad vejen at lige netop vores opskrift med et kærestepar, der blogger, er en som mange gider at følge :) Vi finder rigtig meget inspiration hos andre bloggere og selvfølgelig inspirerer vi også hinanden. Vores rejser giver også rigtig meget i forhold til at kunne lave godt indhold på bloggen.

 

img1882ud
Hvilket indlæg på jeres blog er I mest stolt af? Vores nyeste skud på stammen er en “kæresteføljeton”, hvor vi ligesom fortæller historien om “Sidsel og Lasse” fra vi mødte hinanden og til nu. Det er en række indlæg, der er faldet i rigtig god jord og som vi også selv synes er hyggelige at lave.

 

Har I nogle guilty pleasures? Vi går tit all in på usund mad, når vi skal pleje vores tømmermænd. Og så bliver der danset rigtig meget og rigtig grimt i vores lille lejlighed!
 

Hvilke(t) produkter/gadges kan I ikke leve uden i hverdagen som blogger? Sidsel: Macbook!! Det er min baby og min tro følgesvend! Og så kommer mit Canon 450d spejlreflekskamera ind på en tæt andenplads. Lasse: Min Sony Vaio og mit Sony Nex hybridkamera.

 

xufr
Hvordan foregår det, når I skal skrive et blogindlæg? For det første er vi tit nødt til at aftale, at vi skal tage billeder af dit og dat, for ellers kan det hurtigt blive glemt, når vi har travlt. Efterfølgende er det som regel ejeren af kameraet, der redigerer billederne til bloggen og smider dem på Imageshack. “Ophavsmanden” til indlægget skriver så den færdige tekst og sammen finder vi ud af hvornår det skal passes ind i strømmen af indlæg. Det hele er meget koordineret! :)

 

Hvilke blogs er jeres favoritter og hvorfor? 
Lasse: Der er ikke ret mange blogs, jeg følger virkelig fast. Tit klikker jeg mig lidt rundt i topbaren blandt de forskellige blogs hos Bloggers Delight. Ellers er det tit blogs, hvor jeg kender eller har mødt personerne bag. F.eks. WeWonder.dkSofiesblog.dkNicolines.com,Fierceogfattig.dk og pagik.dk. Jeg vil jo også gerne læse personlige, danske modeblogs med fyre bag tasterne, men jeg synes desværre ikke der findes så mange. Dog læser jeg tit med hos danskmode.com.
Sidsel: Som Lasse nævner følger vi med hos en del af “kollegerne” på BD. Derudover er jeg i øjeblikket ret forfalden til de svenske blogs http://columbine.freshnet.com/http://emsedge.elle.se/ og http://radarmagazine.se/ellenclaesson/

 

s&l1
Fortæl mig 5 ting om jer, jeg ikke ved: 
Vores blog startede med at hedde “Lasses Sager”.
Vores venner kalder os Lal og Schnitzel/Shizzle.
Vi har været med i Kurt Kom Forbi på TV2ØJ.
Lasse er ret musikalsk og kan spille på det meste, Sidsel har ikke en tone i livet!
Det kælenavn, vi oftest bruger til hinanden er ‘musse’.
 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Tro på, at du har noget der er værd at dele med omverdenen. Passion og dedikation kan mærkes helt ud bag skærmene!
Skriv en kommentar