Månedens Premium-blogger: VILDE KANINER

   

 photo Skaeligrmbillede2014-02-07kl170255.png

Navn: Marie Jedig Alder: 22 Blognavn: VILDE KANINER By: Lyngby

 

Hvad laver du til dagligt?
Studerer designteknologi på Københavns Erhvervs Akademi og arbejder med design og blogging.

 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget i mange år, men min nuværende blog, VILDE KANINER, har eksisteret i tre år – og her blogger jeg om min personlige indgangsvinkel og syn på mode, trends og tendenser.

 photo Skaeligrmbillede2014-02-07kl170247.png

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg bruger hele min dag på at blogge, hvis jeg kan komme til det. Dette inkluderer selvfølgelig også mailbesvarelser, aftaler, billedredigering og events. Jeg elsker at kunne dele mine tanker og inspirere.

 

Hvorfor lige en blog om mode og hvor finder du din inspiration?
Fordi mode er så central en del af min hverdag, både i studiesammenhænge, fremtidige drømmejobs og mindset. Jeg inspireres af alt omkring mig, og for mig handler inspiration om den måde, du bearbejder indtryk på.
 
 photo m.jpg

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg er stolt af de indlæg, der bærer præg af både personlighed og professionalisme. Jeg vil ikke udpege et decideret indlæg eller kategori, da det ikke er let at udvælge en enkelt favorit. Jeg er generelt stolt af mit arbejde på bloggen.

 

Har du nogle guilty pleasures?
Disney og søde sager! Alle tre ting nogle, der står mig meget nær, og som har fulgt mig siden, jeg var barn. Disney er min favoritkategori over dem alle og søde sager kan jeg slet, slet ikke holde mig fra.

 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min iPhone, fordi jeg netop anvender denne til at kommunikere med arbejdsgivere og fans, samt laver småjusteringer til bloggen, redigerer og udgiver indlæg. Derudover har jeg næsten altid mit Canon EOS 7D kamera med mig, så jeg er klar til at tage eventuelle outfitbilleder, og sommetider min Macbook Pro.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Jeg tager billeder og overfører dem til min computer, eller laver f.eks. collager redigerer disse i Photoshop, skriver blogindlægget, sætter billeder ind, og udgiver. Oftest planlægger jeg fremad, så jeg ikke behøver at sidde og nørde med indlæg hver dag.
 photo Skaeligrmbillede2014-02-07kl170155.png
 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg kan godt lide udenlandske blogs, specielt norske. Hippie Hippie Milkshake og Styledevil gør det supergodt, fordi de begge har fantastisk smag, god kvalitetsbevidsthed og alligevel formår at holde bloggens stil personlig.

 

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
Jeg er meget mor-syg, jeg er totalt skruk, tilhænger af lys chokolade med hasselnødder, kvalitetssnobbet og sucker for musical (som jeg har spillet i tretten år).

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Vær dig selv, og sørg for at vægte kvalitet højt. Et godt kamera er en nødvendighed, og at kunne redigere billeder en stor force.
Skriv en kommentar