Månedens Premium blogger: Miss Jeanett

   

outfit-miss-jeanett-wilma-t-shirt-gina-tricot-perfect-tee-h&m-blogger-necklace-halskæde-statement-neon-yellow-gul-sten

Navn: Jeanett Alder: 29 Blognavn: Miss Jeanett By: Odense

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg er på sidste semester af uddannelsen E-concept development, hvor jeg er i tre måneders praktik hos TV 2/FYN. Jeg har specialiseret mig i brug af sociale medier.

 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget i over 5 år (siden oktober 2008) og jeg blogger primært om mode og rejser. Efter jeg har fået min datter Bella for 11 måneder siden, så er der også sneget sig lidt ”baby” ind på bloggen.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg elsker kontakten med mine læsere. Jeg elsker når et indlæg får startet en hyggelig snak i kommentarfeltet. Der føles lidt som at have en kæmpe stor flok virtuelle veninder som kender én godt på trods af at man aldrig har mødt hinanden.
Jeg bruger nemt 3-4 timer om dagen, hvis man tæller både fotografering, billede redigering, svarer på/godkende kommentarer, skrive selve indlæg og alt den research man laver på nettet med.

 

palm-beach-aruba-blue-water-azur-carribean-clubmaster-solbriller-sunglasse-ray-ban-hummel-uv-dragt-pink-badedragt-kids-asos-marilyn-monroe-style-stil-red-lips-on-the-great

Hvorfor lige en blog om mode og hvor finder du din inspiration?
Fordi jeg altid har elsket tøj og har nydt at lege med hvordan jeg klæder mig. Det eneste andet jeg kunne forestille mig at lave en blog ”rent” om er rejser.
Jeg lader mig inspirere alle steder og af alle jeg ser; andre bloggere, styling på webshops/lookbooks, mine veninder, folk jeg ser på gaden osv!

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Det må helt klart være nogle af de indlæg, hvor jeg virkelig åbner op for en følsom situation. Jeg er stolt af at jeg tør, men lige så stolt af at have søde læsere der man skaber den rareste stemning på selv indlæg, hvor emnet måske ikke er vildt positivt. Det skal være rart at være på min blog – for alle. Både mig og dem der kigger forbi.
Især mit indlæg ”Du SKAL elske at være mor” har sat spor i (på den gode måde) og det virker også som om mange af mine læsere stadig kan huske det indlæg.

 

Har du nogle guilty pleasures?
Når jeg er ude og rejse, så køber jeg altid alle mulige ”klamme” desserter fra køledisken, fordi de alle lyder gode, men 90% af dem ender altid med at smage vildt dårligt.

 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Mit kamera, min computer og min smartphone. Nok standardsvar fra de fleste bloggere, men ikke desto mindre er det sandt. Og så mit elskede PhotoShop program. De fleste synes det er for dyrt, men det er bare verdens bedste program når det kommer til billedredigering.

outfit-ray-ban-wayfarer-sunglasses-solbriller-klassiske-miss-jeanett-blogger-kerteminde-strand-sydstrand-sommer-fyn-mode-rejse-ferie-kjole-blomsteret-traffic-people-pregnant-gravid-uge-6

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det er meget forskelligt. Er det et meget langt og informativt indlæg, så er det noget jeg kan gå og skrive/arbejde på i flere uger. Men et typisk outfit-indlæg starter selvfølgelig med at der tages billeder, de overføres og redigeres, og indsættes i indlægget. Tekst skrives og hvis nogle af tingene fra outfittet stadig kan købes på netshops, så sidder jeg og finder links til dem, og indsætter dem i indlægget også.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg synes altid det er meget svært at udvælge sig nogle favoritter, da det skrifter meget. Der skal meget til før jeg holder op med at læse en blog, men hvem der er ens yndlings kan skifte meget i perioder. Det sidste stykke tid har jeg været rigtig glad forNomadicdanes.com som har afsat 3 år af deres liv til at rejse hele kloden rundt. Og de blogger de selvfølgelig om. Et vildt eventyr og en fed tilgang til livet som jeg kun kan blive inspireret af. Så holder jeg meget af mitudtryk.dk (slet ikke noget at gøre med at hun er min veninde… host host). Ej, jeg holder virkelig at Fies måde at skrive på og måden hvorpå hun altid ser det smukke i detaljer og et skønt øjeblik. Nok fordi jeg selv er så dårlig til sådan noget selv. Og det elsker jeg bare at Fie kan bedre end de fleste.
ESTILO.dk kan jeg virkelig også godt lide. Her har jeg faktisk svært ved at sætte min finger på hvorfor. Men når jeg er i Carolines smukke univers, så føler jeg at jeg er på besøg hos en god veninde. Der er trygt, rart at være og jeg har lyst til at blive der længe.
Og hvis jeg lige skal nævne to mere så er der rockpaperdresses.com og norske Ulrikke Lund. Begge har samme gakkede (ment på den mest positive måde) tilgang til måden at sammensætte det de går i – og jeg elsker det! Der gælder ingen regler – kun hvad de lige synes er fedt på dagen. Jeg sidder tit og tænker ”Ej, det kan man da ikke!”… men så 2 sekunder efter at sidde og synes det hele er pisse fedt.

outfit-ganni-kjole-miss-jeanett-blogger-odense-dansk-danish-denmark-danmark-fynsk-print-flower-blomster-roser-roses-ss13

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved: 
– Hvis jeg var fuldstændig ligeglad med hvad andre tænkte om mig (og at det ikke havde betydning for folks bedømmelse af min alder), så dukkede jeg op i prinsessekrone og tyl hver dag.
– Jeg hader at have sokker på. Jeg har altid bare fødder når jeg er hjemme – også om vinteren.
– Jeg synes selv at jeg har en langt bedre stil om sommeren end om vinteren. Jeg worker bare fine sommerkjoler bedre end tykke trøjer og lag-på-lag.
– Jeg er hardcore Buffy the Vampire fan og selvom det er mange år siden af serien sluttede, så genser jeg den tit.
– Jeg kunne godt tænke mig, at bo i udlandet i et par år (for så at vende hjem igen bagefter). Det er tit noget min kæreste og jeg snakker om at gøre på et tidspunkt. Det ville være et fedt eventyr!

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Man skal blogge fordi man har lyst og brænder for det – ikke fordi man vil være famous eller tror der bliver kastet gratis gaver efter én den første måned. Fordi det gør der ikke! Så det skal være lysten der driver værket. Og så ville mit råd også være, at man skal prøve at skille sig lidt ud. Der er mange – gode – om buddet i dag, så det er svært at blive spottet i mængden hvis man ikke har noget de andre ikke har.

Skriv en kommentar