Månedens PREMIUM blogger: Irina Babenko

   

IMG_3517-2

Navn: Irina “The Diva” Babenko Alder: 28 Blognavn: Irinathediva.dk By: København

 

Hvad laver du til dagligt?
Fuldtidsmor, fuldtidsblogger, fuldtidshousewife og fuldtidsdiva.

 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
3, 5 år og jeg blogger om alt der falder mig ind, læserne kommer helt tæt på min hverdag og jeg deler en del med dem på bloggen. Udover det så fylder makeup en stor del af bloggen og selvfølgelig min datter Allessia på 4 måneder.

IMG_3004

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg har brug for at komme ud med en masse, at få det skrevet ned, og nogle gange også få feedback. Jeg elsker at lave kreative indlæg som collager, eller sjove indlæg og bare få en reaktion fra læserne om at de kan lide det og kan bruge det til noget. Jeg har dage hvor jeg slet ikke blogger og dage hvor jeg laver 4 indlæg, det er hvad jeg er i humør til.

 

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Min inspiration er i min hverdag – jeg har 100 ting at skrive om hver dag, jeg kan bare ikke nå det, heh, men jeg er inspireret 24/7.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
De sjove indlæg, som jeg har fået meget feedback på og de meget meget ærlige indlæg, som har taget mod at poste.

Blend14

Har du nogle guilty pleasures?
NETFLIX!!!! LOVE IT! Frysepizza, is og Netflix i vores kæmpe seng med kæresten ved siden af, når Allessia er faldet i søvn. Det er livet.

 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min iPhone med en mio. billeder og min MacBook, da jeg kun blogger fra den. Mit kamera kan jeg til tider undvære.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Nogle gange sætter jeg mig ned og får skrevet alt fra start til slut, mens andre gange tager det dage at lave et indlæg. Ok, nogle gange uger, heh. Sommetider har jeg også billeder der skal udvælges og redigeres. Altså, man kan jo bruge en hel dag på et indlæg, men så bliver det også lækkert, med gode billeder taget med prof kamera og det hele…. Men som mor er der bare ikke tid til det hver dag, så jeg mixer med billeder fra min iPhone.

IMG_2465

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Deeeet, er meget svært at sige. Jeg støder på en masse danske blogs og har mødt de fleste bloggere til arrangementer, så det er hyggeligt at følge med nogle gange. Jeg skimter også en masse svenske, norske og andre udenlandske blogs og alle de bloggere jeg har på venneliste på Facebook. Så man kan vel sige, at jeg læser alt, hehe… Jeg synes der er noget godt hos alle dem jeg støder på. Personligt er jeg mest vild med makeup blogs, for der er så meget makeup derude, at man ikke selv kan eje det hele, så jeg er nødt til at holde mig opdateret på den måde.

 

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
Det er alt for svært, jeg er så ærlig på bloggen at folk ved det meste om mig, haha… og resten vil jeg ikke ud med.

IMG_3221-980x653

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Komme igang og ikke være nervøs for at man gør noget forkert, som blogger er det learning by doing.

Skriv en kommentar