Månedens PLUS blogger: Copenhagen Stories

   
IMG_7730[3]Navne: Kristine Esmer og Caroline Bergman Alder: 24 år Blognavn: Copenhagen Stories By: Nørrebro, København. 

Hvad laver i til dagligt?
Kristine er for nylig startet fuldtid hos Second Female og er uddannet stylist. Caroline blev færdig med sin bachelor i sommer, og arbejder nu som Project Assistant hos PR-og kommunikationsbureauet Hill+Knowlton.


Hvor længe har i blogget?
Vi har lige haft 1 års jubilæum :)


Hvad får i ud af at blogge og hvor lang tid bruger i på det dagligt?
Vi taler tit om, at vi ikke vil kunne forestille os IKKE at have bloggen, da den er blevet så stor en del af vores hverdag og vores venskab. Den giver os frirum, samtaleemner, oplevelser, kreative tanker og nye bekendtskaber, som vi ikke vil være foruden. Desuden har vi altid vidst, at vi skulle skabe noget sammen, da vi tidligere har været gode kollegaer og sidenhen er blevet gode veninder.

Med to fuldtidsjob, der tit og ofte bliver til ni timer om dagen, lærer man at prioritere sin tid. Derfor blogger vi både morgen, aften og i weekenderne. Samlet sniger det sig op på gennemsnitlig 2-3 timer om dagen.IMG_7900

Hvad blogger i om? Hvorfor lige dette?
Nerven i bloggen er jo nok København og os. Vi tager læseren med ind i vores hverdag og viser alt frem, der rimer på god stil, sund livsstil og kulørte cocktails.

Samtidig er vi ret fascineret af unge iværksættere og bærer selv rundt på mange drømme. Derfor elsker vi at gå tættere på sådanne folk, som kan inspirere vores læsere til selv at forfølge drømmen.
Men når alt kommer til alt, så blogger vi om alt lige fra irriterende mandetyper til, hvor den næste rejse går hen. En blandet landhandel med masser af personlighed.

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder i jeres inspiration?
Bloggen er vores krearum, hvor vi kan udleve muligheder, som vi ikke ville kunne gøre andre steder. Den lader os være dem vi er, og lader os tale om lige akkurat, hvad vi vil. Derfor skriver vi heller ikke specifikt om én ting – og netop af den årsag kalder vi Copenhagen Stories for en livsstilsblog.

Inspirationen får vi alle steder fra! Vi kan skrive om en hyggelig restaurant, et nyt musiknummer, en tendens fra modemagasiner, loppemarkeder hvor vi sælger ud af garderoben, en ny og hip app etc. Alt hvad der møder os på vores vej, bliver brugt som inspiration :)

Hvilket indlæg på jeres blog er i mest stolt af?
Sådan helt personligt blev vi meget overrasket da MetroXpress tog fat i os og skrev en artikel om os, samtidig med at vi havde takeover på deres Instagram. Det var ret stort for sådan to almindelige provinspiger som os. Men derudover er vi stolte af, at kunne skabe noget kendskab til alle de iværksættere, som vi har haft inde over bloggen. Det er vildt at høre, hvordan det er gået nogen af dem efterfølgende (velvidende at vi nok ikke kan tage æren for det hele :-)). Sidst men ikke mindst skrev vi op til Sankt hans et indlæg om, hvor henne i København man kunne se bål. Meget lavpraktisk, men indlægget endte med at få SINDSSYGT mange views og blive rated som det første på Google, når man søgte på ‘sankt hans københavn’. Det var en ret vild oplevelse.

FullSizeRender-7
Har i nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
JA! Hvor skal vi starte?! Og det værste er, at de kun bliver værre når vi er sammen! Lige fra kage, store bøffer, kold vino på en mandag, takeaway (vi er vidst dronninger inden for det felt), syltede ting og chilimayo på alt.


Hvordan foregår det, når i skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, i gør?
Vi kender hinandens forcer ret godt og kompenserer dermed meget godt hinanden. Hvor Kristine er lynene skarp til det visuelle, elsker Caroline at skrive – og hvor Kristine er en natteravn, er Caroline morgenmenneske med kæmpe M. Så det bedste er at være i kontakt med hinanden ofte – og det er vi, heldigvis! På den måde får vi struktureret dagene og udvekslet gode ideer. Hvis vi selv skal sige det :)


Hvilke blogs er jeres favoritter og hvorfor?
Vi elsker alt hvad der rimer på girlpower og seje kvinder. Derfor er vi pjattet med EmilieLilja.
En anden er Emily Salomon, som har en 6. sans for æstetik og livsnydelse, vi kan misunde. Hendes billeder er forbandede pæne og så er det i øvrigt meget sejt, at hun for nylig har udgivet en bog!
FullSizeRender-2
Fortæl mig 5 ting om jer, jeg ikke ved:
1. For 6 år siden skulede vi ondt til hinanden i fitness centeret, for 4 år siden blev vi noget nær bedste veninder.
2. Vi falder ALTID for det samme tøj, hvilket til tider kan være træls….
3. Til gengæld har vi SLET ikke samme musiksmag; Kristine er til det bløde, Caroline er til det hårde.
4. Vi hader at ligge hjemme på sofaen lørdag aften!
5. Når vi er sammen (gerne når vi er fulde) synger vores vestsjællandske dialekt ufatteligt meget – især Carolines!


Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Årh der er egentlig mange gode råd. Men sørg for at skrive om det du kan lide – samtidig med at du skiller dig ud! Lad dine læsere se hvem du er, og skriv så kun fordi du kan lide det.
P8170715[3]P8030282[3]
Skriv en kommentar