Månedens PLUS blogger: Malene Mandrup

   

outfit-black-and-whiteNavn: Malene Alder: 22 år Blognavn: Malene Mandrup By: Kbh

 

Hvad laver du til dagligt?
I sommers startede jeg med, at læse Medieproduktion og Ledelse på Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Ved siden af skolen arbejder jeg som studentermedhjælper hos Bolig Magasinet og BO BEDRE hos Benjamin Media. Derudover elsker jeg at bruge mine fridage på at udforske København, løbe lange ture og bruge tid med min kæreste, familie og veninder.

 

Hvor længe har du blogget?
Jeg har blogget siden marts 2014.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Bloggen er en perfekt måde for mig at dyrke min interesse for både mode, kommunikation og fotografering.

Jeg bruger omkring to timer om dagen, hvor jeg både idégenererer, fotograferer og skriver teksterne til mine indlæg.

lace-topHvad blogger du om?
Min blog handler primært om mode, trends og min personlige stil med et lille strejf af indretning, lækre opskrifter og rejser.

 

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?
Mode og trends er blandt mine største passioner. Jeg finder inspiration i alt fra modeblade, bloggere, instagram og folk på gaden.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg går meget op i fotografering og styling, så jeg er ret stolt af mine outfit indlæg [Find dem HER]

flared-pantsHar du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Chokolade, chokolade, chokolade! Chokolade er en af mine svage sider, og jeg er totalt afhængig. Når vi handler ind, sniger der sig altid en eller anden form for chokolade op på båndet ;-)

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg læser utrolig mange blogs, og har en lang liste af bloggere, som jeg tjekker hver dag.

Når jeg forelsker mig i en blog spiller det visuelle en kæmpe rolle. Smukke billeder er altafgørende! Jeg er derfor helt vild med Rebecca Laureys blog Raspberry & Rouge, da hun har en fantastisk stil og utrolig inspirerende billeder.

Jeg finder også utrolig meget inspiration fra Christina Dueholms blog Passions for Fashion, da hun også har et kæmpe talent for fotografering både når det gælder outfits, opskrifter, indretning, rejser og DIY-tips.

portrait-fashion-bloggerFortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Mit tøj er strøget og håret sat, men efter gymnasiet var jeg inde og få skidt under neglene, da jeg aftjente min værneret på Varde Kaserne.
2. Hverdag er et meget vigtigt begreb for mig, men i et af mine sabbatår var jeg på en lang rejse i Australien, New Zealand og Asien.
3. Sol- og badeferie er helt ok, men en ferie på ski har højeste prioritet, da jeg elsker at udfordre mig selv og rykke min grænser.
4. Til hverdag er det løb, der er min foretrukne sportsgren, men da jeg var yngre gik jeg meget op i ridning, og deltog i store stævner.
5. Selvom at jeg ofte ikke selv vil indrømme det, elsker jeg popmusik og falder altid for de nyeste musikhits.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Det lyder måske lidt kliché, men det bedste råd må være, at man er sig selv og har det sjovt med at blogge.malene-mandrup

Skriv en kommentar