Månedens PREMIUM blogger: Helene Sprogøe

   

mig

Navn: Helene Sprogøe Alder: 28 år

Blognavn: Helene Sprogoe By: Århus, eller retter sagt Odder ;-)

Hvad laver du til dagligt?
Lige for tiden er jeg på barsel med min datter Anna-Olivia. Når jeg ikke er på barsel, arbejder jeg som ernæringsassistent. Jeg arbejder på et plejecenter i Århus, hvor jeg laver mad til de ældre borgere, der bor der. Derudover har jeg trænet meget inden jeg fik min datter, men lige nu står det lige lidt på standby, da jeg er meget alene med hende. Men håber på at komme igang igen meget snart.
Ellers laver jeg en masse opskrifter, som jeg deler med jer på min blog.

banan-muffins-2

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg startede med at blogge i december 2016. Så er meget ny inde i denne blogger verden.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg elsker at inspirere folk gennem min blog, jeg bruger en del tid på min blog og min Instagram ;-) Er nok lidt afhængig af det :-D

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Fordi jeg er rigtig madglad :-D Og så elsker jeg bare at stå i mit køkken og lave opskrifter.
Jeg kan finde inspiration ved at gå rundt i en dagligvarebutik eller ved at kigge rundt på nettet.

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Uha, dem har jeg et par stykker af f.eks. mine broccolitoast eller sunde romkugler. De gav rimelig god trafik til min blog.

Har du nogen guilty pleasures?
‘Sunde kager’. Når de er sunde, så må man jo spise et stykke ekstra :-)

homemade-twix-1

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Mit kamera, er så glad for jeg har fået mig et kamera. Min foodprocessor kan jeg heller ikke leve uden, til mange af mine opskrifter bruger jeg min foodprocessor.

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det forgår ved, at jeg finder ud af hvad jeg vil lave, så laver jeg opskriften og får taget billeder. Så sætter jeg mig ved mit sofabord eller spisebord med en kop kaffe. Jeg skriver indlægget mens min datter sover eller ligger på gulvet og leger ;-)

image

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg kan rigtig godt lide og læse med ved:

Mette Lyngholm og Maya Droem. Følger begge piger på Instagram, og synes bare de laver mange gode indlæg. Finder selv lidt inspiration ved dem, da de jo har styr på det med at blogge ;-)

Far til 4 piger: Synes det er skønt at følge en mandelig blogger, som har humor og som en der virkelig viser at han elsker sine 4 piger.

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

  1. Fik jeg sagt at jeg er meget MADGLAD?? Er en der kan spise selvom jeg er mæt. Stop mig en eller anden ;-)
  2. Jeg mistede mit hår, da jeg var 23 år. Alle troede jeg havde haft kræft, men nej. Grunden er en sygdom der hedder pletskaldethed, har fået mit hår igen, men efter jeg har været gravid, så har jeg fået nye pletter.
  3. Jeg er ikke god til at formulere mig skriftligt. Så overvejer virkelig at tage et kursus i at skrive, da jeg gerne vill gøre mine blogindlæg bedre.
  4. Jeg er uddannet væksthusgartner, men efter jeg var færdig med den uddannelse, startede jeg på ernæringsassistent-uddannelsen lige efter. Gartnerbranchen var ikke lige mig;-)
  5. Jeg elsker tegnefilm, især Disney. Så er glad for jeg har fået mig en datter nu. Så har jeg en undskyldning for at se tegnefilm. Hihi.

romkugler-1

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Være dig selv og find din egen måde at blogge på. Nogen ville elske det og andre vil måske hade det, men du kan jo ikke gøre alle tilfreds.

Skriv en kommentar