Månedens PREMIUM blogger: Mie Kirstine

   

img_1172

Navn: Mie Kirstine Quist Alder: 31 år
Blognavn: miekirstine.dk By: København

Hvad laver du til dagligt? 

Jeg er så heldig, at jeg kan leve af min blog. Den er omdrejningspunktet for 90% af min tid. Hvad enten det gælder rejser, udarbejdelser af kampagner, fotoskydninger, møder med samarbejdspartnere eller diverse events. Derudover står jeg også for de sociale medier for burger restauranten Sliders. 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om? 

Jeg har blogget siden 2009, og jeg kan slet ikke forstå, at det faktisk snart er 10 år siden, at det hele begyndte. Jeg tænker ofte over, hvordan mit liv mon ville have set ud, hvis jeg ikke oprettede domænet en kedelig sensommerdag.

img_0217

Hvad får du ud af at blogge, og hvor lang tid bruger du dagligt? 

Jeg får så mange ting ud af det, at der slet ikke er plads til at skrive det hele her. Men bl.a udfordringer, fantastiske venskaber, oplevelser jeg aldrig ville være foruden, og jeg kunne blive ved.

Det er uden tvivl et fuldtidsarbejde, og selvom det svinger fra dag til dag, vil jeg mene, at jeg nok bruger omkring 8-9 timer. Ikke kun på at blogge, selvfølgelig, men også alle de ting, der følger med. 

Hvor finder du inspiration til dit indhold? 

Hos andre bloggere, på Instagram, gennem mine veninder, i film, i musik og alt hvad jeg egentlig møder i min hverdag. 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af? 

Når livet tager en uventet drejning

Det var et indlæg jeg skrev for nogle år siden, da jeg netop var gået fra min kæreste og tog nogle store beslutninger. Det skulle jeg selvfølgelig forklare på den ene eller anden måde, og selvom det var svært, synes jeg faktisk, at jeg fik gjort det ret fint. 

img_0309

Har du nogen guilty pleasures? 

Popmusik. Altså som i top-20-listen. Det har altid interesseret mig meget og mange af mine venner gennem tiden har været musikere. Det er ikke lige der, at man afslører, hvor meget man godt kan li’ Justin Bieber. Men det kan jeg altså.

Og så Riverdale på Netflix. Den er så dårlig og jeg er alt for gammel til se den, men jeg kan simpelthen ikke lade være. 

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger? 

Selvfølgelig min computer, mit kamera og min Iphone. Men jeg vil også have svært ved at undvære min tripod, som jeg bruger til at skyde billeder af mig selv, hvis jeg ikke lige har en fotograf ved hånden. 

Hvordan er processen typisk, når du skal skrive et blogindlæg? 

Nu hvor jeg er “fuldtidsblogger” så har jeg brug for lidt struktur i mit arbejde. Derfor har de fleste dage faktisk også et fast blogindlæg. Om mandagen er der f.eks. Webshop-favourites, om lørdagen er der Saved Items, om tirsdagen er der glimt fra hverdagen osv. Jeg kan selvfølgelig sagtens lave om i rytmen og gør det også ofte. Jeg kan bare godt lide at vide, hvad der skal op, så jeg kan begynde min research nogle dage inden. 

img_1534

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor? 

1.Fashion Me Now. Fordi hun har så god stil, at det næsten ikke er til at forstå. Og så er hun den slags blogger, som får mig til at føle, at jeg er hendes veninde. 

2. The Insider. Rikke er ærlig, smuk, sjov og så lever hun et anderledes liv ude i Singapore, som jeg aldrig nogensinde bliver træt af at følge med i. 

3. Emma Martiny.  Emma kan lave mad som ingen andre og dele billeder af det, som får mine tænder til at løbe i vand.

img_0436

Fortæl mig 5 ting om dig, vi ikke ved? 

1. Jeg er venstrehåndet

2. Jeg var virkelig god til Spansk i Gymnasiet og kunne næsten tale det flydende. Til gengæld var jeg fuldstændig håbløs til Matematik og har faktisk aldrig bestået min eksamen. 

3. Jeg spiser mere end en pose peanuts om ugen og har altid en på mig, når jeg rejser. Det er virkelig noget af det bedste jeg ved.

4. Jeg har lidt angst for situationer, som jeg ikke kan komme ud af. Det kan f.eks. være bilkøer, eller hvis jeg sidder fast i metroen. 

5. Jeg kan ikke holde ud at sidde i direkte sollys, og sol gennem en rude er noget af det værste jeg ved. Men alligvel elsker jeg stadig solskin. 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?

Lad’ vær med at gøre det samme som alle andre. Det er selvfølgelig svært, fordi mange af de gode idèer er taget. Men lad dig inspirere i stedet for at kopiere. 

Læs også: Månedens PREMIUM blogger: Caroline Thorsfelt

Skriv en kommentar