Månedens PLUS blogger: BallinogBaby

   

image2

Navn: Cecilie Ballin Alder: 26 år
Blognavn: Ballinogbaby.dk  By: Fredensborg

Hvordan vil du beskrive din blog? 

Min blog handler om livet som mor – set med lidt humoristiske øjne. Det, jeg skriver, er ment som et lille grin til de hårdtknoklende mødre, der læser med, og det skal ikke tages så super alvorligt. Jeg prøver at skrive ærligt om livet som mor, men samtidig også gøre lidt grin med de svære/trælse situationer.

Jeg faldt for første gang over de her ‘mommyblogs’, da jeg gik på barsel inden min søn blev født. Jeg blev helt vild med at læse dem. Jeg synes pludseligt, at det var sjovt at læse om andres fødsler og liv med småbørn – især dem, der tog lidt pis på det hele også. Så da min søn var omkring 3 måneder gammel besluttede jeg mig for, at det ville jeg også være en del af. Så derfor startede jeg min blog op i 2017.

img_0385

Hvad inspirerer dig, når du skal skrive blogindlæg? 

Jeg bliver nok mest inspireret af de ting, jeg oplever i min dagligdag. Eller ting, jeg snakker med andre mødre om. Jeg skriver tit mine indlæg på mærkelige tidspunkter, som når min søn holder mig vågen om natten, for så virker det ikke ligeså slemt at være vågen på et sindsygt tidspunkt.

Ellers går jeg egentlig bare og skriver idéer ned i løbet af dagen, og når jeg har tid, sætter jeg mig ned og får det skrevet.

Hvad giver det dig at blogge? 

Det er en enorm god ‘terapi’ at blogge. Hvis noget er lidt svært eller hårdt, hjælper det tit at se lidt humoristisk på det og gøre det til noget sjovt. Og så giver det især noget, når andre læsere vælger at kommentere. Så opdager man, at det er helt normalt at have det sådan.

Derudover synes jeg – især da jeg var på barsel – at det var rart at bruge min hjerne til andet end kun at huske på måltider og søvnrutiner.

Hvis du skal pege på et indlæg, du er gladest for at have skrevet, hvilket er det så?

Det er nok “Når far tror han hjælper om natten”. Det er bare en komisk situation, som rigtig godt beskriver, hvordan livet som forældre kan være.

Derudover er jeg også rigtig glad for “Sådan smider du graviditetskiloene”, for jeg synes, at der er så mange artikler om, hvordan man hurtigt bliver bikini klar igen efter en fødsel. Men ja, der synes jeg altså bare, at man bare skal slappe lidt af.

image1

Nu er sommeren jo lige om hjørnet. Hvis du skal give et godt sommerferietip, hvad skal det så være? 

Det må være, at hvis man gerne vil ud og rejse med børn, så skal man bare springe ud i det! Det er slet ikke så svært, som man går og frygter. Vi har været på 3 ferier med vores dreng det sidste år, og hver gang er jeg blevet overrasket over, hvor nemt det hele er gået.

Læs også: Månedens PREMIUM blogger: Mie Kirstine

Skriv en kommentar