Bloggers Delight indgår samarbejde med Adform

   

Programmatisk køb af bannerannoncering på tværs af Bloggers Delights blogs. Der kommer større og større fokus og efterspørgsel på programmatisk indkøb af bannerannoncering. Derfor har vi hos Bloggers Delight valgt at indgå samarbejde med den danske teknologivirksomhed Adform, som sikrer vores samarbejdspartnere endnu bedre muligheder for at køre bannerannononcering på tværs af Bloggers Delights mange blogs.

»Vi oplever en stor efterspørgsel på den type af deals, og her mener vi, at Adform giver os de bedste muligheder. Det skyldes, at den inventory, vi har på Bloggers Delight primært er kvalitetsinventory indenfor kvindesegmentet, bolig, livsstil etc., og her oplever vi, at Adform sidder stærkt på denne del i forhold til deres samarbejdspartnere«, siger Louise Seerstern, CCO hos Bloggers Delight.

Samarbejdet har altså sit udspring i et øget ønske fra vores kunder om programmatiske indkøb af display. Og med de automatiserede muligheder, som udbydes via Adform, har vi nu i endnu højere grad mulighed for at tilbyde vores kunder effektivt indkøb af inventory, som rammer målgruppen og som kan optimeres og redefineres med afsæt i den dataindsigt, der løbende kommer.

Tag derfor fat i din kontaktperson hos Bloggers Delight eller skriv til salg@bloggersdelight.dk, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, vi tilbyder indenfor programmatisk indkøb af display.

Læs også: Er du vores næste praktikant?

Skriv en kommentar