Månedens PLUS blogger er Laura Buje

   

Navn: Laura Buje

Blognavn: Laurabuje.bloggersdelight.dk

Instagram: @laurabuje

 

Vi er vilde med din tilgang til mad på din blog, men hvordan vil du selv beskrive bloggen?

»Min blog handler i højeste grad om nyfortolkninger af klassiske opskrifter, hvor der er fokus på det sunde alternativ i forhold til det usunde. Derudover har jeg et stort fokus på, at mine opskrifter er nemme at gå til og billige at handle ind til – dette gør, at mine opskrifter rammer en stor målgruppe. Alle kan med andre ord være med.

Jeg har altid selv hadet, at komme ind på en opskrift, hvor der står at der skal bruges råvarer som eksempelvis baobab frugten, moringablade, kombucha og meget, meget mere. Jeg holder mig til traditionelle og klassiske elementer, som netop gør, at det på den måde bliver en hel del nemmere for alle at være med«.

Hvad inspirerer dig, når du skriver dine blogindlæg ?

»Min største inspiration er, at mine læsere giver mig respons på mine opskrifter. Det giver mig lysten til at udforske endnu mere og endnu bredere inden for madverdenen. Derudover er mit yndlingsprogram MasterChef. Det er min største kilde. Jeg har skrevet utrolig mange noter ned fra programmerne, som gør, at jeg kan nyfortolke opskrifterne og kombinere forskellige elementer, som supplerer hinanden rigtig godt«.

Hvad giver det dig at blogge, og hvordan er processen, når du skriver dine indlæg?

»Jeg fordyber mig mere uden for bloggen – altså, jeg bruger ekstremt meget af min tid på at skrive ned på et stykke papir, hvilke sammensætninger, jeg har en idé om, ville kunne erstatte de usunde elementer i for eksempel en klassisk og traditionel ret som tarteletter.

Jeg har i mange år været inspireret af rigtig mange forskellige madbloggere, og jeg har ofte tænkt, at jeg selv burde blive en del af den verden – den verden, hvor jeg kan inspirere andre madelskere.

Når jeg kommer hjem fra arbejde, er noget af det bedste jeg ved, at sætte mig ned og redigere mine billeder og skrive et blogindlæg. Det gør mig utrolig glad og det er afstressende at blogge«.

Du har eksempelvis en ret strømlinet æstetik i dine billeder. Hvad er den vigtigste gadget for dig som (mad)blogger?

»Jeg er ikke den fancy blogger med et stort og nyt kameraudstyr med stativ og spots. Jeg er indehaver af en skøn iPhone 6 og et naturligt lysindfald fra dagligdagen, som gør, at jeg kan tage nogle rigtig gode billeder. Jeg vil blive ved med at bruge min iPhone6 indtil den dag kommer, hvor den skuffer mig med at tage gode og skarpe billeder, men indtil da, er den min følgesvend. Derfor er den min aller vigtigste gadget«.

Hvilke indlæg er du mest stolt af at have skrevet og hvorfor?

»Jeg er meget stolt af mine madplaner. Hver uge opdaterer jeg madplanen, hvor mine læsere kan finde opskrifter fra mandag-torsdag i hver uge. Jeg har opfattelsen af, at jeg hjælper rigtig mange med at få varieret mad og dermed er min egen oplevelse med en madplan for hver uge, at det er utrolig tids- og pengebesparende, da der ikke opstår impulskøb. Jeg mærker på egen krop og sjæl, at det giver et stort overskud i min hverdag, når jeg har fået handlet ind til ugen og kun skal fokusere på at få maden lavet. For mig er det en sjov og spændende opgave hver uge, at få skruet en madplan sammen, som er lækker, nem og som størstedelen kan lide«.

Læs også: Månedens Premium Blogger er Mig og min Tinderbaby

Skriv en kommentar

1 kommentarer


  1. Venterpaavinblog

    Uh, billederne frister godt nok! Det ser godt ud, det hele (:

    – A