Månedens blogger: Sandra Willer

   

Navn: Sandra Willer  |  Alder: 16 år  |  Blognavn: blogbysandra.dk  |  By: Helsinge



Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt går jeg på Handelsskolen Niels Brock, som ligger midt inde i hjertet af København.

Jeg er super glad for at gå derinde, selvom jeg har lidt lang transporttid. Men jeg bruger bare tog-tiden tiden på at læse bøger eller lave lektier!  I min fritid kan jeg godt lide at bruge tid i det lokale fitness center, og holde mig selv i form. Jeg har efterhånden opbygget en del bekendtskaber dernede, så det er lidt ligesom mit andet hjem, hvor jeg kan tage ned og få et lille break! Når jeg ikke træner eller har travlt med skole, bruger jeg min tid med min familie eller veninder. Eller på Baresso.

Hvor længe har du blogget?

Faktisk kun siden Januar. Betragter mig selv som lidt af en nybegynder, i forhold til de bloggere der har været i gang i flere år, men ser frem til at opbygge et ligeså langt blog-arkiv som dem.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Jeg har altid elsket at skrive, og har et vel et ‘behov’ for det, og det behov tilfredsstiller bloggen! Jeg kan skrive om lige hvad jeg vil, og det synes jeg er rigtig dejligt. Desuden har jeg fået en masse “veninder” ud af det, altså mine læsere, som jeg lidt føler er min online veninder! Jeg har skrevet rigtig meget med nogen af dem, og de er super søde. Bliver helt overvældet af deres søde beskeder nogen gange! Jeg bruger lang tid på at svare læsere når de henvender sig til mig, så det bruger jeg nok  i hvert fald 20-30 minutters tid på dagligt. Men jeg laver ikke blog-indlæg hver dag, måske 2-3 gange om ugen som regel, men så er de også som regel rimelig fyldestgørende, og bruger i hvert fald en time per indlæg.

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?

Det må nok være mit “Brystkræft” indlæg jeg lavede sidste uge. Det var meget personligt, i forhold til hvad jeg plejer at skrive, men feedback’en var overvældende og det var rigtig rart at få skrevet alle mine tanker ned, selvom det var lidt grænseoverskridende! Men er også meget stolt af min “Back Too School” serie, som jeg lavede i sommers, bla. det indlæg om madpakker har jeg fået super god feedback på, og det er jeg kun glad for!

Har du nogle guilty pleasures?

Peanutbutter. Det er måske ikke det usundeste, men i de mængder jeg kan indtage det, begynder det at blive problematisk.. Jeg kan i tide og og utide blive taget i at stå nede i køkkenet, hvor jeg har gennemrodet alle skabe og skuffer, og så glad står med en bøtte peanutbutter i den ene hånd, og en ske i den anden.
Hvad er din mest afspillede sang på Itunes/Spotify?

“So Hott” – Kidd Rock, men på gamle computer var det “Peacock” med Katy Perry, hihi!
Jeg har en underlig, skizofren musiksmag.. Taylor Swift den ene dag, The Killers den næste.

Hvilke(t) skønhedsprodukt(er) kan du ikke leve uden?

Bodyscrub + olie fra Matas. Granatæble varianten er super god og giver den blødeste hud her om vinteren.

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?

Ærlig talt læser jeg slet ikke særlig mange blogs, haha! Jeg tjekker mange forskellige ud, hvis folk skriver til mig, men må indrømme jeg er dårlig til at være en tilbagevendende ‘fast’ læser. Den eneste jeg længe har læst er faktisk Fie’s (fielaursen) & så den svenske Kenzas. Jeg kan godt lide Fie’s fordi den er så “real”.

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

1. Jeg har aldrig prøvet at ryge en cigaret.

2. Jeg har boet i England & Texas da jeg var yngre, og kan derfor flydende engelsk, og har lært det som et modersmål samtidig med dansk. Derfor havde jeg et ret sjovt sprog, da jeg var mindre!

3. Jeg elsker at spille Sims! Men tør ikke installere det på min nye computer, fordi jeg aldrig får lavet lektier så.

4. Jeg kan ikke lide ketchup. Eller nogen slags dressinger/dip/sovs for den sags skyld, spiser altid min mad tør og kedelig, haha!

5. Min yndlingsfarve er lyserød. Det var der ingen der vidste.

Et godt råd til en ny blogger?

Mit bedste råd er bare at kaste sig ud i det! Hvis man har gået og leget med tanken om at begynde at blogge, så gør det! Ellers sker der aldrig noget.

Og så er det vigtigt at være original, og oprigtig. Der er ikke nogen der gider læse det samme 2 gange, så lad være med at ‘kopiere’ for meget fra andre. Stol på dig selv og dét du kan.

Gå til Sandras blog

Skriv en kommentar