Månedens blog: Caroline Evigglad.

   



Navn: Caroline Vang. Alder: 17 – snart 18! Blognavn: www.carolineevigglad.com By: Assens, Vestfyn.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg går pt. i 2.g på Vestfyns Handelsgymnasium, som tager rigtig meget af min tid. Ud over skole, spiller jeg håndbold og nyder mit sociale liv i weekenderne (+ alle de afleveringer, som 2.g jo byder på). Jeg elsker at være kreativ, og når jeg har tid til det, sætter jeg mig gerne ned og tegner underlige mennesker og figurer til inspirerende musik.

Hvor længe har du blogget?

Jeg har blogget i lidt over 2 år nu, hvilket er helt vanvittigt. Tiden er virkelig gået stærkt.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Jeg føler at jeg får en hel masse ud af min blog. Jeg har gennem bloggen mødt nye mennesker, fået en masse fantastiske tilbud og dermed også fået en store oplevelser grundet min blog. Derudover er jeg også sikker på, at bloggen har givet mig en masse personligt. Som ‘kendt’-blogger får man af og til en masse “dunk” oven i hovedet af folk, der ikke bryder sig om, hvad man laver. Dermed lærer man også, at stå op for det man kan lide at lave, uanset folks meninger.

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?

Det er svært at skulle udpege ét indlæg som jeg er mere stolt af end de andre. Men hvis jeg alligevel skulle vælge et skulle det være dette: Back in time and a lot of words, fordi det er et meget personligt indlæg, og noget jeg er stolt over at have modet til at lægge ud offenligt, på trods af lille frk. Caroline Evigglads stolthed. Men alt i alt, er det jeg er aller mest stolt af, bloggens udvikling gennem årene og hvor langt jeg er kommet med den.

Fortæl mig noget random om dig.

Jeg er utrolig bange for fugle og deres baskende vinger, det samme gælder guldsmede. Jeg er altid skrækslagende når jeg ser en guldsmed, for at de vil flyve ind i mine øre eller mund…. Derud over synes jeg fødder er det klammeste i verden og jeg elsker at se dokumentarprogrammer om dyr. Freaket? Much. Jeg googler spørgsmålene i ‘Hvem vil være millionær’ og jeg er forfærdelig til romantik, ved slet ikke hvordan jeg skal takle det.. And the list goes on.

Jeg er pjattet med ananas. Jeg hader regionalprogrammer. Jeg har kælenavne som: Puller, Bøller, Yver (Don’t ask).  Jeg er født i Silkeborg. Jeg har en svaghed for jakker.

Hvad er din mest afspillede sang på Itunes/Spotify?

Lotus Flower af Radiohead, med 53 afspilninger har pt. indtaget 1. pladsen ud af 6345 sange på min Itunes.. Gosh.

Hvilke(t) skønhedsprodukt(er) kan du ikke leve uden?

Min mascara fra Clinique og min dejlige, billige Alt-I-En-Ansigtsrens fra Matas!

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?

duochjag.devote.se, blog.nelly.com/fannylyckman, vildekaniner.dk, nyheter24.se/modette/angelicablick, Sillewho.dk og victoriatornegren.devote.se
Alle disse smukke damer, er damer der inspirerer mig utrolig meget, på hver deres måde. Ud over det, kan jeg identificere mig med mange af dem, hvilket for mig, bare gør dem endnu mere inspirerende

 

Et godt råd til en ny blogger?

Spring ud i det, hvis du føler det er noget du godt kunne tænke dig og hold hovedet højt. Vi skal jo alle sammen starte et sted. Jeg har altid lagt stor vægt på at min blog skal være kvalitetsmæssigt i orden. Der er ikke noget bedre end en blog med store, klare og flotte billeder. Personligt kan jeg godt lide minimalistiske blogge, med fokus på billeder og med lidt tekst. Promover din blog når du kommentere RELEVANTE kommentarer på andre blogge, med et lille link og vær tålmodig! Det tager rigtig lang tid at skabe sig en anerkendt blog med mange læsere.

Besøg blog



Skriv en kommentar