Månedens blog: NEMESIS, BABE

   

sailor nemesisbabe (6)



Navn: Marie Myrhøj Jensen Alder: 20 (21 d. 19. april) Blognavn: NEMESIS, BABE

By: Aarhus

Hvad laver du til dagligt?

Tager fransk fra 0-A-niveau på VUC i Aarhus.

Hvor længe du blogget?

Siden juni 2010

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Jeg har et sted, hvor jeg kan lufte alle mine kreative og modeagtige idéer og få respons på det, hvilket er ret fedt. Jeg bruger også lidt bloggen som en måde at vise hvad jeg kan med mode og håbe på at de rigtige mennesker ser det. Derudover har jeg også fået en masse gode (blogger)venner, kontakter og en ordentlig portion oplevelser ud af det. Dagligt bruger jeg nok et par timer på bloggen.

frikadeller nemesisbabe (6)

Hvorfor lige en blog om mode og hvor finder du din inspiration?

Jeg lavede en blog om mode, simpelthen fordi det har været den eneste gennemgående “hobby” jeg har haft siden jeg var lille. Jeg har altid vidst at mit liv skulle have noget at gøre med mode, så da jeg startede bloggen, var der ingen tvivl om hvad den skulle handle om. Jeg finder min inspiration overalt: bygninger, kunst, farvesammensætninger, former, forskellige stilarter, ja, selv et enkelt stykke tøj kan give mig en hel masse inspiration.

Opdateret for nylig48

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?

Selvom det er de indlæg jeg får mindst respons på, kan jeg virkelig godt lide mine inspirationsindlæg. Mest fordi jeg elsker at rulle ned over en side med masser af flotte farver og billeder som kan give en nye idéer, som f.eks. i disse indlæg: http://nemesisbabe.dk/2013/01/anti-vinterinspiration-del-2/ http://nemesisbabe.dk/2012/07/inspiration/ http://nemesisbabe.dk/2012/11/inspirationsting/. Især det andet (med titlen “inspiration”) kan jeg virkelig godt lide, fordi det slet ikke er mode, men farver, former og teksturer, der er i fokus. Det insprerer mig helt vildt.

Har du nogle guilty pleasures?

Øh, jaer! For vildt meget lorte-tv. Paradise, For lækker til love, Singleliv, hele molevitten(plus alle tv-programmer der involverer mad), jeg elsker det! Derudover synes jeg også at æbler skåret i stykker blandet med flødeskum og hakket chokolade er super lækkert, men også lidt pinligt :)

Opdateret for nylig49

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?

Computer og kamera, naturligvis. Derudover synes jeg også at humor og opmærksomhed omkring bloggens integritet og stil er nogle ret gode gadgets at have i rygsækken!

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?

Det er forskelligt for hvilket indlæg det er. Hvis det er outfit-indlæg er det ret så simpelt, nemlig bare at have billeder af et outfit klar og redigerede og derefter skrive credits på tøjet og mine overvejesler om outfittet. Hvis det f.eks. er inspirations-indlæg eller kollektionsanmeldelser skal der samles billeder sammen, udvælges billeder, laves collager og billedpar, skrive fotokilde på og derefter en god tekst om hvorfor jeg netop udgiver dét på bloggen.

tsumorimønster nemesisbabe (6)

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?

Love Aesthetics er altid et hit, fordi Ivania er så gennemført i sin stil og hamrende kreativ og idérig. Hun er et sandt forbillede, selvom hendes og min egen stil næsten ikke kunne være længere fra hinanden. Derudover har jeg læst med hos Pernille fra Pagik længe, fordi hun også er så gennemført og har en super stil og integritet over hendes blog. Ud over de to surfer jeg bare lidt rundt på en masse forskellige blogs, så det er ikke lige til at liste op.

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

Jeg kan kun lide én slags æbler: Granny Smith.

Det tog mig flere måneder at besslutte mig for at anskaffe mig en smartphone da jeg er hunderæd for at blive afhængig af at have internet overalt, eftersom jeg synes man bør lære at koble af en gang i mellem. Derfor har jeg aldrig internettet tændt på min telefon medmindre der er wifi – så jeg går ikke med hovedet i telefonen hele tiden og bruger i stedet mine busture med at kigge ud af vinduet.

Jeg synes at ord kan være helt vildt sjove og interessante – derfor er jeg stor fan af både grammatik, sprog, poetry slam og synonymordbogen.

Jeg hører ikke særlig meget rap-musik, men når jeg gør, er det kun gammelt MC Solaar (ham der lavede slutsangen til sidste afsnit af Sex and the City, “La Belle et le Bad Boy”).

Jeg synes oldtidskundskab og arkæologi er hamrende spændende og overvejer stærkt at læse græsk og latin op på A-niveau, så jeg kan søge ind på arkæologi engang, hvis modedrømmen ikke fungerer.

Et godt råd til en kommende modeblogger in spe?

Lav dit eget. Vær original. Der er så mange milliarder blogs, at der virkelig skal noget til at skille sig ud, så det vigtigste er at have noget de andre ikke har og at holde sin integritet i orden og være “true to yourself”. Der er nok blogs der ligner hinanden nu og alt for mange, der sælger ud mht. sponsorerede indlæg, der ikke virker troværdige. Så vær original og overvej om du vil blogge fordi du kan lide det, eller om du vil blogge for at tjene penge. Hvis valget falder på sidstnævnte, bør man nok lade være – læsere tænder på troværdighed og passioneret indhold.. Eller det gør jeg i hvert fald :)



Skriv en kommentar