Månedens blog: FASHION MANIFEST

   

DSC_0558_zps17ec8c5f



Navn: Simone Holland-Møller Alder: 24 Blognavn: www.fashionmanifest.dk

By: Oprindeligt en landpige med jord under neglene og heste i baghavn – nu Københavner, stadigvæk med jord under neglene…

Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt læser jeg en kandidat på IT-Universitetet, som skal ende ud i noget ekspertise i Marketing og Sociale medier. Skide spændende faktisk!  Derudover så blogger jeg bare derud af, prøver at nyde livet med dem jeg har kær, putter med min hund, Ludvig, og lidt min kæreste, jobber på et spændende arbejde og prøver at skabe orden i min kaotiske lejlighed. Det går bare ikke så godt.

Hvor længe du blogget?
Tror jeg runder mit tredje år nu, men er faktisk ikke helt sikker haha!

DSC_5667

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Nogle perioder bruger jeg mere end andre. Men minimum 1-2 timer om dagen. Det afhænger meget af hvornår mit studie er meget krævende(hvilket jeg sgu altid synes det er!), men når jeg kan komme til det, bruger jeg gerne 4 timer eller mere.

Hvorfor lige en blog om mode og hvor finder du din inspiration?
Fordi jeg synes det er let at skrive om, og så er det jo noget der interesserer mig. Ikke som i ”Jeg-vil-være-moderedaktør”-interesse. Det ville jeg nok ikke være god til, men elsker at klæde mig pænt på, og prøve at implementere tendenser i min grundstil.
Jeg bliver inspireret af andre blogs, mit kodylt seje Pinterest moodboard, piger på gaden og magasiner. Lige pt. elsker jeg bloggen, Sincerly Jules – hun har det lækreste stil!

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Uha… Jeg har et par personlige indlæg hist og her på bloggen, som krævede en del omtanke før jeg udgav dem. Eksempelvis da min mor blev syg af kræft, skulle jeg virkelig overveje i hvor høj grad, jeg ville skrive om det, da jeg ikke er god til medlidenhed. Men alligevel er det så skide hårdt at leve med, hvorfor lidt medlidenhed gjorde godt!
Af lidt mere ”spændende” indlæg, er jeg stolt af en længere føljeton af indlæg om træning. Sidste år, var jeg en del af et hårdt træningsforløb, som virkelig trak tænder ud! Der var jeg både stolt af mig selv over, hvor meget jeg gav mig, OG stolt af de indlæg der kom ud af det.

DSC_5738

Har du nogle guilty pleasures?
Ja!  Kan simpelthen ikke modstå pommes fritter med aioli lige meget, hvor jeg prøver! Havde jeg verdens højeste stoftskifte, spiste jeg pommes fritter hver dag, til alle måltider!
Og så elsker jeg serier(specielt når jeg burde gøre rent). Derudover, bruger jeg alt for lang tid(og for mange penge) på Aliexpress – en nice pendant til Ebay(indlæg om det bloggen).

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Mit kamera med tilhørende 1,8mm. linse(!!), min computer, mine redigeringsprogrammer, min mobil – ellers kan jeg jo ikke være på Instagram og… Der er sikkert glemt noget?!
Ønsker mig også en fjernbetjening til mit kamera, det bliver min næste gadget!

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Så sidder jeg i min store sofa, som har fået et fast balleaftryk, hvor jeg sidder. Jeg bruger lang tid på at redigere mine billeder, tænke over hvad der skal stå og ikke mindst overskriften – er det ikke tosset?! Men den grubler jeg meget over. Som regel til ingen verdens nytte, da jeg tit ender ud i noget a la ”little black dress” eller ”summer is coming”. Pænt lamt.

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Det skifter alt efter mit humør, og hvilken stilart jeg lige føler mig inspireret af. Men det er som regel svenske blogger piger, de norske og i ny og næ en fra det store udland.
Jeg har i snart 3 år fulgt Angelicka Blick og Victoria Törnegren. De er så smukke, og har hver deres gennemførte stil.
Men jeg læser en gang imellem også mere personlige blogs som Kissies og Kenza – simpelthen for underholdningens skyld.

DSC_5568

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
Jeg kan ikke lave sovs,
Jeg er en rigtig dårlig taber,
Jeg blev mobbet igennem hele min folkeskole fordi ”de smarte” syntes jeg var grim, bleg og underlig.
Jeg har et ambivalent forhold til min mobil – på den ene side er den min nøgle til omverdenen, på den anden side er den en kæmpe stressfaktor
Jeg er virkelig bange for at flyve, hvilket bevirkede at jeg hjem fra New York drak 3 glas vin og spiste 1 sovepille. Flyveturen blev en fest, men det var ikke helt smart!

Et godt råd til en kommende modeblogger in spe?
Kom i gang! Men gør det ordentligt fra start af, hvis du vil konkurrere mellem de tusindvis af blogs. Jeg brugte selv alt for lang tid på at finde mig selv, tage halvdårlige billeder og blogge fra blogspot.
Øv dig i at tage billeder og redigere dem i nogle af de gode gratisprogrammer, der er på nettet. Og så skal du ikke være bange for at tage chancer(noget jeg i øvrigt stadigvæk kæmper med).

Ønsker du at bliver blogger hos Bloggers Delight? Opret en gratis blog her og kom i gang på 2 minutter!



Skriv en kommentar