Månedens PLUS blog: About Style

   

DSC_0600-1



Navn: Anna Sprogøe Alder: 21 Blognavn: About Style

By: Aalborg

Hvad laver du til dagligt?
Til daglig studerer jeg Dansk på Aalborg Universitet, og derudover arbejder jeg som butiksassistent i Samsøe & Samsøe i Friis Citycenter (love my job!)

Hvor længe har du blogget?
Jeg startede About Style i februar i år, så jeg er stadig ret ny i blogosfæren.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg bruger meget tid på arbejde med bloggen, i hvert fald et par timer om dagen, men jeg får til gengæld også rigtig meget ud af det. Jeg har lige så længe jeg kan huske drømt om at arbejde indenfor mode en dag, og den drøm er jeg på det seneste begyndt at tage alvorligt. Jeg blogger derfor for at udvikle og udfordre mig selv i forhold til at udtrykke og formulere mig omkring mode og stil. Og indtil videre synes jeg, det går meget godt ;-)

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Det må være min indtil videre eneste Wardrobe Invasion hos min veninde Charlotte. Det var super sjovt at rode i hendes klædeskab, og jeg synes indlægget blev ret godt! Det er desuden et af de mest læste på bloggen. Det er SÅ inspirerende at se hvordan andre mennesker fortolker moden. Det er jo det fede ved alt det der tøj – vi bruger det til at udtrykke os med! God stil er altså personlig stil, hvis du spørger mig. Og det er Charlotte et fantastisk eksempel på :-)

Desktop88

Har du nogle guilty pleasures udover mode?
Haha! Det kunne f.eks. være sådan noget som Ben & Jerrys Cookie Dough, som er alt for dyrt og alt for lækkert! Det nydes gerne med en film fra Netflix (har en særlig svaghed for gysere), eller et afsnit Venner, Sex & the City, Topmodel eller Runway – helst iført nattøj. Min guilty pleasure er i virkeligheden nok bare MAX hygge!

Fortæl lidt om dit bedste stylingtip!
Keep it simple! Keep it YOU! Har du tøjkrise, så hop i et par jeans og en top, og sæt dit eget personlig præg på det i form af diverse accessoirers, sko eller make-up. Det virker hver gang! Når du er tro mod dig selv og din stil, så vil din udstråling gøre dig smækker-lækker :-D

Hvilke(n) beklædningsdel/gadget kan du ikke leve uden?
Det må jo nok blive de sorte jeans, hvor kedeligt det end lyder. De passer til alt og kan styles på 117 måder. Og så mine mange fingerringe!

DSC_0662

Hvilket socialt medie er din favorit og hvorfor?
Jeg er virkelig blevet fan af Instagram på det sidste. Jeg ser det som en mulighed for at komme ind på livet af diverse fashion-insiders og behind-the-scenes med designere, modeller, bloggere og andre kendisser. Inspiration lige ved hånden!

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Mine all-time-favorites er Elin Kling, Angelica Blick og StyleJunkie. Derudover følger jeg bl.a. med hos Trines Wardrobe, Acie, Modeso og Beyond Black. Alle er de super lækre damer med hver deres personlige stil, som gør det vildt inspirerende at følge deres blogs.

DSC_0548

Fortæl mig 5 ting om dig, som jeg ikke ved:
Okay, hm… 1) Jeg bor sammen med min søde kæreste og vores søde kat, Nala 2) Min yndlingsfarve er lyseblå/turkis/mint-agtig. 3) Jeg eeelsker bøger! 4) Jeg har ret dårlig humor. 5) jeg har planer om at tage et semester på London College of Fashion, når jeg er færdig med min bachelor næste sommer :-)

Et par gode råd til en ny blogger?
Du skal mene det! Hvad end du vælger at beskæftige dig med, så skal du virkelig brænde for det! De bedste blogs føres af dedikerede mennesker.

Ønsker du at bliver blogger hos Bloggers Delight? Opret en gratis blog her og kom i gang på 2 minutter!



Skriv en kommentar