Bloggers Delight x Fleafinder: Shoppers Delight

   

Shoppers Delight

Nu sælger din yndlingsblogger ud af luksus tøj, sko og tasker fra egen garderobe
Bloggers Delight og Fleafinder har indgået et samarbejde og præsenterer nu årets første og mest eksklusive Luksus Loppemarked. Shoppers Delight.

Konceptet
Shoppers Delight konceptet består i, at kendte designere, modebloggere, skuespillere, stylister samt udvalgte hverdagsfashionistas sælger ud af deres egne garderober. Her vil der primært blive solgt ud af nyt og brugt mærkevaretøj, sko, accessories samt skønhedsprodukter til billige priser. Der vil derfor ikke kunne købes gamle julenisser, brugskunst og antikvitet, men loppemarkedet henvender sig derimod til den modeglade fashionistas som sætter pris på luksus, tøj og selvforkælelse.

Skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller, Baronesse og TV-vært Caroline Fleming og mange andre kendte har før solgt ud af deres garderober og aflagte klæder med stor succes.
Shoppers Delight vil derfor danne rammen om et eksklusivt modemekka, hvor du kan få fingrene i den kjole, du har spottet på den røde løber til en premiere, eller de smykker man har forelsket sig i hos sin favoritblogger.

Det praktiske
Shoppers Delight afholdes for første gang lørdag og søndag d. 2. og 3. november 2013 fra 10-16 begge dage i Store Kannikestræde 19, 1. sal i Kbh K. Vi har arrangeret det således, at der kommer forskellige modefolk og modebloggere begge dage, så man med fordel kan købe en weekendbillet og deltage i 2 forskellige shoppingdage.
Køb din VIP billet i dag og kom 30 min ind før alle andre: http://billetto.dk/shoppersdelight
Luksus og forkælelse går hånd i hånd og derfor har vi naturligvis sørget for, at der bliver serveret lækker sund og nærende stenalderkost samt forfriskende juices fra PALÆO til rimelige priser.
Følg Shoppers Delight på Facebook, hvor der løbende bliver lagt billeder op af de kendte og det tøj, de sælger: https://www.facebook.com/ShoppersDelight
Inviter gerne alle dine veninder til eventen og hjælp os med at sprede budskabet: https://www.facebook.com/events/665067966838703/

Ønsker du selv en stand til Shoppers Delight?
Som hverdagsfashionistas har du mulighed for at få ryddet op i alt dit tøj og købe en stand. Det eneste krav er, at man har en masse mærkevaretøj , sko, tasker samt skønhedsprodukter.

Såfremt du ønsker en stand, er du velkommen til at sende en mail til Info@fleafinder.dk, med en beskrivelse af hvilke mærker, du sælger.

Skriv en kommentar