Månedens Premium blogger: Fashion by Caroline

   

Skærmbillede 2013-10-02 kl. 10.18.26

Navn: Caroline Marburger Alder: 16 år Blognavn: Fashion By Caroline By: Hillerød

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg går på Handelsskolen, hygger med mine veninder og venner, bruger en masse tid på bloggen, arbejder i den mest fantastiske tøjbutik, Buch Copenhagen og træner så meget jeg kan nå – derudover nyder jeg også at bruge tid på min familie i weekenderne.

 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om? 
Jeg har blogget siden august 2011, så lidt over 3 år. Derfor er bloggen også blevet en kæmpe stor del af mig som person, jeg ville ikke kunne være foruden den og mine skønne læsere. Jeg blogger om min hverdag, en helt masse blandet. Jeg har mit primære fokus på interiør og fashion, men kunne rigtig godt tænke mig at ‘udvide’ mine fokuspunkter til også at have emner som kost, motion, sundhed osv. det er helt sikkert noget jeg vil arbejde på.

Skærmbillede 2013-10-02 kl. 10.18.34

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du inspiration?
Grunden til at jeg blogger om netop dette, er fordi jeg elsker at være en del af modeverdenen og kunne give inspiration til andre – og selvfølgelig selv blive inspireret. Derudover synes jeg at det er så fedt at have mulighed for at udvide bloggen og gøre den større, hvis jeg kæmper for det – og det vil jeg blive ved med! Min inspiration finder jeg hos andre bloggere, når jeg går på gaden og ikke mindst de mange magasiner jeg læser, hihi :-)

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
http://fashionbycaroline.dk/page/5/ – dette indlæg, grundet at det var et omdrejningspunkt i mit liv, hvor jeg pludselig blev bekræftet i hvor lykkelig jeg er, og hvor heldig jeg er at have nogle så fantastiske mennesker omkring mig, i det hele taget hvor stor pris jeg sætter på at være så priviligeret som jeg er, og de muligheder jeg har. Det er virkelig noget som jeg dagligt sætter pris hver dag, og som jeg er så taknemmelig for.

 

Har du nogle quilty pleasures?
Ja, jeg tager ALTID billeder af min mad, især på restauranter og caféer. Mine veninder ved godt at når de er ude og spise med mig, må de ikke røre maden, før billedet er godkendt og uploadet på instagram. Jeg må dog indrømme at man kan få nogle undrende blikke, fra især de ældre, de forstår det slet ikke … ;-) Bliver også lige nødt til at nævne at den dag på ugen jeg sover allerbedst er når jeg har været i karbad, skrubbet hud, og plejet kroppen og derefter ligger mig i seng, i et nyvasket sengetøj, der findes INTET bedre – jeg tror det er et gen jeg har fra min mor, hihi – hun har det på præcis samme måde. :-)

Skærmbillede 2013-10-02 kl. 10.19.15

Hvilket  produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Jeg kan IKKE leven uden Instagram, er faktisk lidt afhængig af det. Elsker måden man kan følge med i hinandens liv, udfra billedet. Derudover følger jeg SÅ mange inspirererende mennesker. Jeg poster selv ret mange billeder, og elsker at man ligesom på bloggen, kan gå ’tilbage i tiden’ og finde sine gamle minder frem. Det er jo i realiteten en virtuel dagbog, som er til rådighed for ALLE, men jeg elsker det. Derudover kan jeg heller ikke undvære min fantastiske far, som jo hverken er et produkt eller en gadget – men han er grunden til at bloggen er fyldt med så mange smukke billeder, det er jeg så taknemmelig for at han hjælper med mig. Tak far <3

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Når jeg skal skrive et blogindlæg, kan det foregå i mange forskellige situationer, men fælles for når jeg skriver et blogindlæg er at jeg skal have tid til at ‘nusse’ om indlægget, jeg kunne aldrig finde på bare at skrive for at skrive – det ser jeg ingen grund til. Jeg vil give mine læsere en god oplevelse, og inspiration, derudover elsker jeg at bruge tid på at skrive og tage billeder – selvom man nogle gange på prioterere lidt, hvis man har haft en stresset dag eller uge, hvilket mine læsere altid har fuld forståelse for.

Skærmbillede 2013-10-02 kl. 10.18.47

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Mine favoritblogs er helt klart Kenzas, fordi hun er så uendelig inspirerende og 100% sig selv, hendes blog kan man mærke er noget som hun brænder for, og noget som falder hende meget naturligt. Derudover elsker jeg at læse Johanneo, primærk pga. hendes SÅ smukke stil, som jeg altid bliver inspireret af – derudover må jeg lige nævne livstilsbloggen ‘Fit 4 Living’ da jeg elsker at følge med i sådanne blogs. Jeg læser mange flere end dette, og har så stor respekt for alle bloggere, fordi de alle inspirerer på den ene eller anden måde.

 

5 ting I ikke ved om mig?
Jeg er meget perfektionistisk, hvilket på mange måder er en fordel, men også kan have ulemper med sig. Hvis jeg har en rigtig dårlig dag, kan god mad virkelig gøre den meget bedre, det er helt vildt! Min absolut yndlings morgenmad er ristet rugbrød med Peter Beiers mørke pålægschokolade på, det smager SÅ godt! Jeg har forbi for ikke velplejet fødder, kan slet ikke ha’ det – derfor er mine tær altid silkebløde og med flot neglelak på. Jeg elsker PALÆO og lever til hverdag primært efter denne livstil.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
At være sig selv 100% og have tålmodighed. Jeg er sikker på at hvis ens blog udstråler personlighed og er unik, er det noget som vil vokse sig større – men det kræver en del tålmodighed. GO for it, and FIGHT for it!

Skriv en kommentar