Sy Lee

   

Skærmbillede 2013-10-15 kl. 14.52.09

Sy Lee er kendt for sin særprægede men elskværdige personlighed, som han foldede ud til fulde i TV3s reality-programmer “Fristet – Hvor langt vil du gå” og “Divaer i Junglen.” Derudover har han også lavet diverse, mindre gæste-optrædener bl.a. på TV2s comedy show “Natholdet.”

Her på Sy Lees officielle hjemmeside kan I følge med i alt hvad der sker i Sy Lees liv. I kan bl.a. se de nyeste billeder af ham fra tv, pressen, fotoshoots, events mm. samt billeder fra privaten, som han gerne vil dele med Jer. Se også Sy Lees videoklip om skønhed, produkter og hans dagligdag samt interviews, musikvideoer og andre optrædener på tv.

Gå heller ikke glip af det sidste aktuelle info om Sy Lees karriere som Danmarks nye, helt store realitystjerne, der giver befolkningen den aller bedste underholdning. Han er kun lige begyndt, og der er slet ingen tvivl om, at han er kommet for at blive!

I kan desuden skrive og diskutere om alt inde på Sy Lees blog. Som de fleste ved, lever og brænder Sy Lee for mode og design og han er særlig kendt for sit smukke udseende og storforbrug af skønhedsprodukter. Desuden går han meget op i sin krop og dyrker fitness/bodybulding samt helse og velvære. Derfor omhandler en stor del af bloggen disse emner. Således kan I få tips og få at vide hvad Sy Lee selv bruger af skønhedspukter og hvad han kan anbefale jer!

Skriv en kommentar