Månedens PLUS blogger: Pantone 4C

   

 photo 579937_10150915667264248_451509361_n.jpgNavn: Louise Holmskov Alder:  26 Blognavn: Pantone 4C By: Kolding

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg læser en kandidat i markedsføring på Århus Universitet og er ved at skrive mit speciale i sociale medier

Hvor længe har du blogget?
Jeg har blogget i en måneds tid nu, for jeg startede bloggen i forbindelse med min og min kærestes deltagelse i Nybyggerne på TV2.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg elsker at videregive inspiration og det var egentlig derfor jeg startede bloggen. Fordi jeg i så lang tid er blevet inspireret i blogverden at jeg følte det var min tur til at bidrage. Jeg bruger 1 til 2 timer om dagen på bloggen, enten på at finde inspiration, sætte indlæg op eller svare på kommentar.

 photo 3_zps6ac05c74-1.jpg

Hvorfor lige en blog om interiør, og hvor finder du din inspiration?
Jeg har altid haft en stor forkærlighed for indretning og interiør og muligheden det giver for at skabe et personligt udtryk i hjemmet. Da vi så kom med i Nybyggerne, tænkte jeg det var oplagt at dele vores indretningsideer på en blog. Det er svært at sige, hvor jeg får min inspiration fra, det kan være mange steder. Jeg læser selvfølgelig en del blogs, men jeg synes også det er interessant at lade sig inspirere af ting uden for blogverden f.eks kan en storbyferie, hvor man går rundt i Londons gader give mig vildt meget inspiration til boligen.

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg er helt klart mest stolt af mit indlæg om vores badeværelse i Nybyggerne. Det er nok det rum jeg er allermest stolt af at have lavet fordi det er så nyskabende og innovativt også  elskede jeg at dele det med læserne af bloggen, så jeg kunne give vores ideer videre.

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
For mig er det vigtigt at et blog indlæg har indhold og kan inspirere. Derfor har jeg tit en plan for ugen om, hvad jeg gerne vil blogge om, sådan så jeg sikre at det ikke bare bliver en blog med smukke billeder, men der også er noget som læserne kan bruge til noget.

 photo IMG_0163.jpg

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg er ret glad for bloggen The Selby, som er en fotograf, der besøger forskellige kreative personligheder og tager billeder af deres hjem. Det er en super inspirerende og anderledes boligblog. Jeg er især vild med de små håndskrevne interviews, som er i hvert indlæg.

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

–  Jeg elsker søndage
–  Jeg hader mandage
–  Jeg underviser i Hiphop
–  Jeg har lige lært at drikke kaffe
– Jeg er jordens største rodehoved

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?

Jeg synes det er svært at give gode råd, når jeg selv er så ny i gamet, som jeg er. Men skriv om det som I brænder for og giv folk en masse inspiration!!

 photo IMG_0182-1.jpg

Skriv en kommentar