Månedens PLUS blogger: Sarah Bojesen

   

DSC_0888

Navn: Sarah Bojesen
Alder: 25 Blognavn: sarahbojesen.bloggersdelight.dk By: Aarhus

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg arbejder som freelance stylist og er repræsenteret af Unique Creatives

 

Hvor længe har du blogget?
Siden 1. oktober 2012

 

Hvad får du ud af at blogge, og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Bloggen er mit fristed, hvor jeg udfordrer mig selv inden for den æstetiske verden; den fungerer som en platform af daglig inspiration, portefølje af mit arbejde som stylist og så som en slags stil-dagbog med min personlige stil. Derudover rejser jeg relativt ofte, og dér er jeg super glad for at kunne dokumentere mine oplevelser. Denne ‘visuelle dagbog’ er hyggelig at læse igennem på et senere tidspunkt. Nogle gange går tiden så stærkt, at det er rart at kunne “spole tilbage” via billeder og mindes gode stunder. Jeg bruger nok i gennemsnit en time på bloggen om dagen. Nogle gange mere, og nogle gange mindre; alt efter, hvad det er for et indlæg, jeg forbereder.

DSC_3679

Hvorfor lige en blog om mode, og hvor finder du din inspiration?
Jeg tror slet ikke, at jeg ville kunne blogge om andet ;) Jeg har altid interesseret mig for mode og har en baggrund som designer – så det forekom mig meget naturligt at blogge om mode.
Inspiration er super individuelt, og jeg finder den mange forskellige steder. I alt lige fra street-style, editorials, kampagner, blogs, musik, arkitektur og natur til mine veninder/venner. Ellers inspirerer London mig også meget idet, byen er en smeltedigel af så mange forskellige kulturer. Da jeg boede derovre, kunne jeg bruge timer på at kigge på folk på gaderne.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Der er ikke et indlæg, som jeg er decideret ‘stolt’ af, men der er et indlæg, som har en vis betydning for mig; da jeg for nyligt fyldte 25 tilbragte jeg min fødselsdag i Paris med at skyde street-style fotos til bl.a. Chanel showet for online magasinet Luelle. Super fed dag med Indian summer og højt humør. Så outfit-indlægget fra dén dag (foran Eiffel tårnet) står stærkt i min erindring med KUN gode minder.

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Egentligt ikke :) – men jeg har til vane at spise bestemte madvarer indtil, at jeg bliver træt af dem…. – Det samme gør jeg med musik; hvis jeg finder et bestemt nummer, som jeg er vild med, så kører det på repeat indtil, at den ‘lyder forkert’. Ikke altid en så praktisk vane.

DSC_3118

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Som regel prøver jeg at lave en blanding af forskellige type indlæg, fx. inspirations indlæg, outfit indlæg, travel indlæg, osv osv.
Så først og fremmest beslutter jeg mig for, hvilken type indlæg, det skal være. Dernæst finder jeg de rette billeder, redigerer og beskærer for til slut at skrive en lille tekst dertil.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Columbine Smille, 5 inch and up, Camilleovertherainbow, The-northernlight – er nok de blogs, som jeg oftest lægger et besøg forbi, fordi de alle virker til at være helt nede på jorden og har super flotte (og naturlige) billeder på deres blogs. Derudover har de alle en relativ minimalistisk stil, hvilket tiltaler mig. Jeg deler nok i bund og grund deres æstetik…

DSC_2549

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
Hmm. 1) Jeg har et helt skab kun til strikketrøjer. Elsker strik!
2) Jeg er ret god til at køre havetraktor :)
3) Jeg er ikke fan af brætspil!
4) Jeg er kvart molbo.
5) Som 20-årig tog jeg alene på tur til NYC i tre måneder.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Vær dedikeret til det, du gør. Hvis du virkelig vil lave en blog, så gør det helhjertet og konsistent :)

Kunne du godt tænke dig at blive månedens PLUS-blogger? Så opgrader til PLUS via dit kontrolpanel, og du har chancen for at blive den heldige næste gang!

Skriv en kommentar