Månedens PLUS-blog: Charmaine Lago

   

DSC_0056

Navn: Charmaine Lago Alder: 17 år Blognavn: Clago.dk By: Herning

 

Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt elsker jeg at bruge min tid på at træne, og efter jeg er blevet blogger, så elsker jeg, at bruge rigtig meget tid på bloggen. Udover det har jeg en masse fantastiske veninder, som jeg elsker at bruge min tid med, og ikke nok med det, er jeg tosset med at bruge penge, som især går på cafeture.

 

Hvor længe har du blogget?
Jeg har kun haft min blog i en lille måned, men ud fra den måned er det bare gået fantastisk!

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg får rigtig meget ud af at blogge. Jeg synes det er super fedt at få så meget positivt feedback, og en masse tilbud om sponsorships. Til dagligt kan jeg bruge hele dagen på at blogge, hvis ikke jeg skal lave andet den dag. Jeg elsker at kunne inspirere mine læsere, og dele alt hvad jeg har på hjertet.

DSC_0134

Hvorfor lige en blog om mode, og hvor finder du din inspiration?
Fordi jeg elsker mode. Jeg elsker at eksperimentere med alt muligt forskelligt tøj, og så vil jeg gerne arbejde indenfor modebranchen. Jeg bliver inspireret af rigtig meget. Især fra Tumblr, og andre store bloggere finder jeg stor inspiration fra.

 

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Der er ikke ét indlæg, som jeg bedre kan lide end andre. Men specielt de personlige indlæg, betyder meget for mig, og samtidig får jeg meget positiv respons fra mine læsere. Og så mine outfit billeder!

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Chokolade, pasta med tun og feta og salat fra vores sandwichbar ved siden af skolen..

DSC_0138

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Det kommer helt an på hvad det er jeg skal skrive om. Alle mine blogindlæg har jeg faktisk skrevet mange dage før, jeg udgiver det. På den måde bliver jeg ikke stresset og tænker “Ej hvad skal jeg dog skrive om”. Lige nu har jeg faktisk 42 indlæg i mine kladder som jeg ikke har fået udgivet endnu, så der er masser af spændende ting på vej.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Der er mange blogge jeg følger med i. Men der er én bestemt blog som jeg følger med i hver dag, og det er Angelica Blick. Jeg elsker alt ved hende! Hun virker som en kvinde der ved hvad hun går ind til, og som har hjertet det rette sted.

 

DSC_0041

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
Jeg er kun 148 høj. Jeg nyser altid 10 gange om morgenen. Jeg græd meget som lille. Mine forældre siger, jeg er egnet som skuespiller. Jeg har aldrig været på date.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Vær dig selv! Find på noget, som gør dig til den du er, og skil dig gerne ud fra mængden!

Skriv en kommentar