Månedens PLUS-blogger: O Snap It’z Matilde!

   

3-27042014

Navn: Matilde Borggild Gram Alder: 14 Blognavn: O snap it’z Matilde By: Kerteminde

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg går på Kerteminde byskole i 8. klasse. Udover skolen spiller jeg en masse teater, og synger. Lige nu har jeg travlt med prøverne til sommerens festspil i den fynske landsby. Ellers tager jeg en masse billeder, og er forfærdeligt kreativ hele tiden.

 

Hvor længe har du blogget?
Jeg har blogget siden Oktober sidste år, så det er ikke så længe.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg kommer ud med en masse idéer, og får muligheden for at vise folk mine kreative evner, i stedet for at holde dem for mig selv. Jeg får taget nogle billeder, og skrevet en del, og det er to ting jeg holder meget af. Det er forskelligt hvor meget tid jeg bruger på det, for jeg kan godt lide at have et par blogindlæg liggende, hvis jeg nu ikke har tid til at skrive eller tage billeder en dag. Kvaliteten for mig er meget vigtigt, og derfor er jeg også kritisk, hvad angår billeder. Det kan tage mig alt imellem en halv time til 3 timer om dagen.

2-010520142

Hvorfor lige en blog om mode/teenlife, og hvor finder du din inspiration?
Jeg blogger primært om mode, da Jeg holder meget af det. Jeg kan godt lide at give folk et indblik i min stil, og hvordan man lige nemt kan sammensætte et outfit ect. Jeg finder tit inspiration via andre blogs. Ellers er Tumblr en vigtig inspirationskilde for mig.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Det er svært at sige, da jeg faktisk er godt tilfreds med mange af dem. Jeg kan ikke pege et ud og sige ”det der! Det er lige lidt bedere end alle de andre” Men nogle af dem jeg er mest stolt af, er de outfit-posts hvor billederne bare lige sad i skabet som det hvor jeg skrev om hvordan man stylede en Fedora-Hat.

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Hvis jeg først får fingrene i chokolade..

5-1-01-IMG_1868

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
For det meste går jeg bare rundt med en lille idé i hovedet, og så kommer resten af sig selv. Heldigvis har jeg nogle fantastiske veninder der gider at fotografere mig når der skal tages outfitbilleder.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg elsker elsker StoneMuse af Michelle Nielsen. WeWoreWhat er også en af mine favoritter. Begge blogs har fantastiske, farverige og interessante billeder. Bloggere har også deres helt egen personlige stil. I like!

6-IMG_1830

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg står alt for tidligt i hverdagene.
2. Jeg skal til at arbejde i en bager.
3. Jeg har ikke været ude og flyve, siden jeg var 1 år, og er derfor meget spændt på at flyve til Italien på sommerferie om en måned!
4. Jeg har sunget og spillet teater siden jeg var 7-8 år.
5. Jeg opdaterer mit instagram-feed alt for tit og kan blive voldsomt frustreret hvis der ikke er nogen der har postet noget inden for et minut.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Mit bedste råd er bare at kaste sig ud i det. Men lad vær med at gør det fordi at man godt kan lide idéen om at være blogger. Gør det fordi du har noget at give af, og syntes at det kunne være fedt -Og så bliv ved! Der er ikke noget ved at følge en blog der aldrig bliver postet noget på. Hav også kvaliteten i top og gør dig umage, så kan det næsten ikke gå galt.

Skriv en kommentar