Månedens blog: Fashion by Frium

   

MG_8856

Navn: Pernille Kirstine Frium Alder: 28 år Blognavn: Fashion by Frium By: København

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg er netop kommet hjem fra et fantastisk udvekslingsophold i New York City, hvor jeg studerede et semester på Fashion Institute Of Technology på linjen Fashion Design. Udvekslingsopholdet tog jeg i forbindelse med min uddannelse på KEA Design & Business. Min sommerferie bliver brugt på praktik i et smykkefirma og efter sommerferien skal jeg i gang med at skrive på mit speciale.

 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget længe! Siden 2007, så vidt jeg husker. Min blog omhandler hovedsageligt mode. Jeg poster outfitbilleder af min egen stil og forsøger så vidt muligt at inspirere med billeder af høj kvalitet. Derudover poster jeg indlæg om trends, cravings, lidt om min hverdag og rene inspirationsindlæg kun bestående af billeder.
MG_9065
Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Bloggen er mit frirum og et sted hvor jeg kan udleve min kreativitet. Jeg elsker at tage billeder, redigere og skabe visuelt smukke indlæg. Derudover er der andre fine goder ved at blogge, som f.eks. et større netværk, interessante tilbud og muligheder af forskellig art. Det er meget forskelligt hvor lang tid jeg bruger på at blogge dagligt. Nogle dage har jeg ikke tiden til det og andre dage kan jeg bruge flere timer på det.
 

Hvorfor lige en blog om mode og hvor finder du din inspiration?
Fordi jeg elsker mode! Det er meget nærliggende at skrive en blog om mode, når jeg er ved at uddanne mig som designer. Jeg holder gang i min kreativitet og er ekstremt godt orienteret omkring trends og hvad, der foregår i modeindustrien generelt, fordi jeg har en blog og gerne vil holde mig opdateret. Jeg finder min inspiration mange steder: på gaden, via tumblr blogs, i magasiner og på rejser.

 
Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg tror ikke jeg kan nævne et specifikt indlæg. Dog er jeg altid glad og stolt, hvis jeg synes at jeg har formået at udgive et outfitindlæg med vellykkede og smukke billeder. Jeg er meget perfektionistisk og det er faktisk sjældent at jeg er fuldt ud
tilfreds.
 
MG_0335
 
Har du nogle guilty pleasures?
Jeg udviklede en guilty pleasure imens jeg var i New York. Ben & Jerry’s is er så billigt derovre og der røg nok lidt for meget is ned i forhold til hvad der burde. Is blandet med chunky stykker af brownie og cookies er jo en himmelsk mundfuld. Heldigvis er Ben & Jerry’s noget dyrere i Danmark, så jeg forsøger at trappe ned.. Haha!
 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Den er let! Jeg kan absolut ikke klare mig uden mit kamera, min MacBook og iPhone.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
For det meste forsøger jeg at skabe en hyggelig atmosfære, når jeg skal blogge. Jeg sætter lidt god musik på og hygger mig med at redigere billeder, lave collager og skrive indlæggene. Andre gange kan jeg være max presset og egentlig ikke helt føle, at jeg har tiden til det.
 

MG_8670
 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Det er lidt skiftende hvem, der er mine favoritter. Pt. nyder jeg at læse hollandske Lizzys blog, Lisa Olssons blog Lisa Place, bloggen They All Hate Us, Angelica Blick, Columbine Smille og Look de Pernille. Jeg holder meget af blogs med et visuelt stærkt udtryk og derfor er det også vigtigt for mig, at bloggeren poster smukke billeder i høj kvalitet. Derudover synes jeg det er interessant, når bloggeren kan inspirere med deres egen personlige stil. Alle ovenstående blogs besidder disse kriterier.

 
Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg elsker at sove længe og når jeg har muligheden for det gør jeg det stort set altid. Jeg er nok det man kalder et typisk B-menneske og formår nok aldrig at være den morgenfriske type.
2. En af mine største drømme er at lære at surfe. Det må være det vildeste rush at glide henover en bølge i høj fart.
3. Jeg var kæmpe Østkyst Hustler fan, da jeg var en 10-12 år gammel og kan stadig samtlige sange udenad fra deres album Fuld af Løgn.
4. Jeg var den vildeste håndbold og fodboldpige som lille og nægtede at gå i andet end sportstøj i en lang periode. Det eneste jeg ville have på var: joggingtøj, sneakers, fodboldtrøjer, Adidas og Nike.
5. Om sommeren er min absolutte favorit drik en iskold Corona, som jeg første gang drak, da jeg arbejdede som guide i Spanien.

 
Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Blog om det du virkelig brænder for og find din egen personlige bloggerstil. Det må næsten være grobunden for en god blog.

 
bk

 

 

 

Skriv en kommentar