Månedens blog: Rikkes Makeup Blog

   

DM2

Navn: Rikke Hundal Alder: 25 år Blognavn: Rikkes Makeup Blog By: Herning

Hvad laver du til dagligt?
Jeg er uddannet makeup artist og civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling – arbejder hos Bestseller og lidt freelance makeup jobs.

 

Hvor længe du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget i lidt over tre år nu, primært om makeup, men generelt om skønhed og hvad der ellers hører sig til under denne kategori.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg er en af de personer, som bare ikke kan holde det for mig selv når jeg finder et nyt spænende produkt på markedet eller kan lade være med at blande mig når nogen diskuterer f.eks. parabener i kosmetik. Bloggen er min måde at dele det med alle danske kvinder i stedet for blot min nærmeste omgangskreds – som sikkert også til tider kan blive træt af at høre på det. Jeg elsker desuden når min blog ikke blot er en monolog, men bliver til en dialog med mine skønne læsere. Det er meget forskelligt hvor lang tid jeg bruger på bloggen dagligt – nogle indlæg er mere krævende end andre og jeg kan da heller ikke frasige mig at tjekke besøgs-statistik, kommentarer, mails og likes løbende hver dag.

 

Tomas og jeg3

 

 

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Fordi skønhed, herunder makeup i særdeleshed, er min hobby. Jeg elsker at være kreativ med makeup – det er min “morgenkaffe og avis” som giver mig en god start på dagen. Jeg finder inspiration mange steder, blade og magasiner, andre blogs og Instagram – der er mange inspirerende internationale bloggere derude, som jeg følger og som inspirerer mig med deres flotte makeup’er.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Det er jo næsten umuligt at svare på – det må enten være mit mest læste blogindlæg om kosmetik myter, http://rikkesmakeupblog.dk/2014/06/kosmetik-myter/, som fuldstændig har overhalet alle andre indlæg på sidevisninger, likes og delinger – det var fuldstændig vanvittigt! Eller indlægget som jeg var mest stolt af at skrive – da jeg sad i toget hjem til Herning fra København efter at have vundet DM i makeup 2014; http://rikkesmakeupblog.dk/2014/03/dm-i-makeup-2014-jeg-var-den-heldige/.

 

Har du nogle guilty pleasures?
Jeg er i øjeblikket gravid – så JA – alt hvad der hedder MAD, både sundt og usundt! Uhm…

 

Dagens makeup4

 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min iPhone naturligvis – derfor venter jeg stadig utålmodigt på min nye iPhone 6 da min gamle 5’er konstant skal oplades fordi jeg tjekker mobilen, herunder bloggen, for ofte!! Derudover kan jeg selvfølgelig heller ikke undvære mit Sony Hybridkamera NEX-55N, hvor jeg kan vippe displayet hele vejen rundt for at tage billeder af mig selv – min makeup – til bloggen!

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Jeg har altid en liste over blogindlæg jeg gerne vil skrive – en lang post-it på min desktop – nogle gange opfordringer fra mine læsere, andre gange inspiration fra andre blogs eller også bare nogle produkter jeg gerne vil fortælle min personlige mening om! Nogle gange har jeg taget billederne til indlægget for længe siden og andre gange er det noget jeg gør samtidig med at jeg skal til at blogge. Det er meget efter humør, hvad jeg har lyst til at skrive om – nogle gange kan jeg ikke vente med at vise mine læsere dagens makeup og andre gange har jeg haft billeder liggende klar til flere forskellige blogindlæg og vælger blot fra bunken.

 

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Den svenske makeup artist Linda Hallberg, http://lindahallberg.se/, er en af mine absolutte favoritter – hun kreerer så mange virkelig flotte, forskellige og kreative makeup’er og så er hun med tiden blevet hamrende dygtig. Nok en af mine største inspirations kilder.
Derudover er der selvfølgelig vores egne Pudderdåser Katja og Helene, http://pudderdaaserne.dk/, som jeg elsker at læse med hos, de er super aktive og har fingeren på pulsen – det jeg elsker mest ved deres blog er deres viden om kosmetik, ærlighed og til tider halv-provokerende anmeldelser og indlæg.

 

Job2

 

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg er gift med min mand Tomas på 7. år – blev gift som 19 årig og er stadig lykkelig gift!
2. Vi venter en lille dreng til marts – og jeg er lidt bange for at jeg kommer til at dække små sår og mærker i ansigtet med makeup når han en gang kommer ud og får skrammer!
3. Vi har desuden en hund på 2,5 år, en dobermann som tror hun er en lille skødehund – det er hun IKKE – men hun får lov til det!
4. I marts dette år vandt jeg DM i makeup, som jeg havde sat mig som mål allerede inden jeg tog uddannelsen som makeup artist – en uddannelse jeg tog samtidig med at jeg var under uddannelse til civilingeniør!
5. De færreste forstår sammenhængen mellem makeup’en og min uddannelse som civilingeniør – men jeg elsker at kunne veksle mellem sminkedukke og nørd!

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Start kun en blog, hvis du har et “emne” du har lyst til at dele med verden og har lyst til at skrive om dagligt – eller i hvert fald ofte! Du skal brande for det ellers kan det mærkes og ellers bliver det surt. Man skal blogge fordi man ikke kan lade være! :)

Skriv en kommentar