Månedens PLUS-blog: Vitterligt V

   

PA080220

Navn: Tina Varridsbøl Alder: 27 Blognavn: Vitterligt V By: Odense

Hvad laver du til dagligt?
Jeg arbejder som politibetjent, men er pt. på barsel

Hvor længe har du blogget?
Har blogget siden juni ’14

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg får lov til at skrive en masse, tømme mit hoved ned på papir og slippe af med nogle af mine bekymringer som nybagt mor, da der sidder en masse søde læsere derude og kommer med gode råd og tips! Og så får jeg lov til at bruge laaang tid på diverse webshops, da det jo er noget jeg skal bruge til bloggen!:-) Jeg bruger ca. 1 time om dagen på bloggen.

Hvad blogger du om? Hvorfor lige dette?
Jeg blogger faktisk om meget forskelligt! Min blog er nok først og fremmest en ”mor-blog”, men jeg skriver også om mode, ligger outfit billeder op og kommer med shoppetips og inspiration til boligindretning!

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?
Jeg havde længe gået med tanken om at starte min egen blog, og da jeg var gravid og gik hjemme på barsel, var det naturligt at bloggen kom til at handle meget om mine tanker om graviditeten og gode råde til pusletasker og amme bh’er! Og da min søde Vega så kom til verden, ja så kom den pludselig til at handle om manglende søvn, bæ-bleer og børneopdragelse. Jeg finder min inspiration i min hverdag. Jeg skriver meget impulsivt lige om det jeg oplever, så har jeg lige fået en gylper ud over mig, ja så står det på bloggen få timer efter!

PA060197

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Det er nok det indlæg der hedder ”Alt er ikke lutter lagkage i babyland”! Det handler om min første tid med Vega, og hvordan jeg bare var max presset over tudeture og ammeproblemer! Det var et virkeligt hårdt indlæg at skrive, da det både var ren terapi og skrive ned hvordan jeg havde det, men også fordi jeg skulle indrømme, at det hele var pissehårdt og meget hårdere en jeg havde regnet med!

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Uha, desværre alt for mange! Nu har jeg jo lige været gravid, hvor det var fuldt lovligt at have lyst til alt muligt, så der var det både citronmåner, lemonjuice, hotdogs og kærnemælkshorn! Nu er jeg tilbage ved dem jeg har haft hele livet, nemlig Cola Zero og bland-selv-snolder!:-)

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Jeg forsøger at ramme et tidspunkt hvor frøkenen er mæt og træt, og så sætter jeg mig ellers bare og skriver! Det er ikke altid jeg ved hvad indlægget skal handle om, men starter bare med at skrive lidt om min dag, og så går indlægget som regel i en eller anden retning, som jeg så følger!

foto 30

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Indenfor mor-bloggere er jeg stor fan af Twinpeaks! Hun virker simpelthen som et super hyggeligt menneske, som man bare har lyst til at drikke en øl med! Og så er jeg dybt imponeret over, at hun kan klare 2 stk. bebser, da jeg er presset nok med en! Indenfor modebloggere er jeg meget glad for RockPaperDresses! Verdens gladeste pige og med den mest farvestrålende stil, som man kun kan blive i godt humør af! Og så Vilde Kaniner, da hun har de mærkeligste outfits, som jeg bliver ret inspireret af. Og så er det bare vildt hun køber tasker til mange tusind kroner flere gange om ugen. Dybt misundelig!:-)

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg er ret god til at synge, og har tidligere været forsanger i et partyband.
2. Engang kunne jeg løfte 70 kg i bænkpres.
3. Jeg har været og er stadig ret forelsket i Jon fra Popstars
4. Jeg smører mine tæer med creme både morgen og aften, og det bliver en super dårlig dag hvis jeg ikke har gjort det! (OCD much?!)
5. Jeg er totalt boldspasser og kan hverken gribe eller sparke! Og er i den forbindelse også voldsomt bange for bolde! På trods af det har jeg gået en sæson til fodbold (uden den store succes!)
Et godt råd til en kommende blogger in spe? Gør det! Skriv til dig selv, og vær ligeglad med om 10 eller 100 personer læser med! De kommer, hvis du skriver om noget folk gider læse! Og for guds skyld, læs korrektur bagefter!:-)

Skriv en kommentar