Månedens PLUS-blogger er Stories By Holst

   

Navn: Sara Holst Jeppesen
Alder: 30 år
Blognavn: Stories By Holst
Instagram: @storiesbyholst + @photographybyholst

Hvem er Sara?

Det er ikke så nemt, at svare på faktisk. Det er ikke meget tid jeg bruger på at fundere over hvem jeg er. Kaffedrikkende, planteelskende, syslende, iværksættende, hammer nysgerrig og sulten på livet er vist mine keywords.

Jeg er 30 år gammel (22 år rent mentalt) og bor på skønne Trøjborg i Århus sammen med to andre herlige piger. For nogle år siden kom jeg hjem efter at have været bosat 3 år på fjeldet i Norge. Jeg er oprindeligt salgsuddannet i modebranchen, og har siden bygget på med et grundforløb i fotografi, senest et grundforløb som mediegrafiker og nu er jeg igang med et kursus i digital markedsføring. Ved siden af det har jeg min lille blog, jeg er landskabsfotograf under navnet Photography By Holst, og igang med et lille grafisk design foretagende, Holst & Habekost, sammen med en veninde, hvilket jeg også bruger en del tid på at få etableret.

Jeg har, lige siden jeg var lille pige, været meget glad for naturen. Jeg kommer fra en meget naturglad familie (far, mor, lillebror og lillesøster) og er opvokset “u å æ land” i nærheden af Skive, så jeg har altid været omgivet af natur. Derfor bruger jeg meget tid på at gøre bæredygtig livsstil sjovt med alt hvad det indebærer af bæredygtig mode, mad, bolig osv. Og så lapper jeg til mig af gode og finurlige oplevelser og historier fra mennesker, steder og rejser, som jeg vil kunne fortælle videre, både på bloggen, men også når jeg bliver gammel.

Hvorfor startede du din blog?

Jeg har altid elsket at skrive, og i kombination med min kærlighed for fotografi, kom jeg på idéen at begynde at blogge. Jeg startede min blog, imens jeg var bosat på fjeldet i Norge, og havde den idé at jeg ville berette om mig selv og min simple tilværelse i Norges bjerge, men også begynde at berette om steder og mennesker. Lidt rejseblog agtigt, men både i den store globale verden og den lille lokale verden. Jeg har siden jeg var barn haft en spæd drøm om at udnytte min skrivekærlighed som forfatter og/eller journalist, så bloggen gav mig perfekt afløb for at kunne fortælle historier fra mit liv og mine oplevelser, og deraf også navnet Stories By Holst.

Sidenhen er bloggen tilmed blevet mere og mere med fokus på hvordan man lever en bæredygtig livsstil, da det er blevet mere og mere aktuelt for mig i forbindelse med de truende klimaforandringer.

Foto: Baadsgaard Photography

Hvad får man ud af at følge din blog?

Pt. primært inspiration, tips og guides til hvordan man omstiller sin livsstil til at være mere miljøvenlig og bæredygtig, uden at gå på kompromis med livskvalitet.

Derudover får man anbefalinger til musik, film, serier og bøger, anbefalinger, guides og beretninger fra steder både lokalt og fra rejser. Så får man styleguides til min personlige stil og snart et indblik i min øko-boligindretning. I den forbindelse deler jeg nyheder i form af grafisk design, illustrationer og fotografi, fordi jeg ganske enkelt ikke kan lade være.

Snart kommer der også livsfortællinger fra helt almindelige mennesker, som man kan læse med på. Alle har en god historie, og den vil jeg gerne dele. Indimellem får man også opskrifter på al min yndlingsmad, som til dels er plantebaseret. Saras magasin – man får lidt af det hele. :P

Hvad inspirerer dig, når du skriver dine indlæg?

Det må være min omverden. Ikke kun i form af mennesker, men også i form af steder. At være i naturen inspirerer mig meget, både fordi det er fantastisk alene at være der, men også fordi det minder mig om, hvad vi er ved at miste. Derudover bliver jeg altid inspireret, når jeg besøger nye steder, møder nye mennesker og når jeg rejser. Omend det bare er her i Danmark eller udenlands. Og så er jeg big time pinterester og big time user på Instagram, så her møder jeg også rigtig meget inspiration. Kan næsten ikke følge med på tasterne i forhold til hvor meget jeg faktisk sætter igang hver eneste dag, fordi jeg er kommet på noget nyt.

Foto: Baadsgaard Photography

Er der andre blogs du følger med på?

Nu er det med hånden på hjertet jeg indrømmer, at med alt hvad jeg selv sætter igang er det ikke så ofte jeg har tid til at sætte mig ned og læse med på andres blogs. Men, jeg har da et par stykker jeg svinger forbi indimellem. Neohippie.dk – inspirerer mig meget, hun er mit forbillede i forhold til bæredygtig livsstil. Johannekohlmetz.dk – det er faktisk for nyligt, jeg kom omkring hendes blog, og kan se vi vil meget i samme retning med vores blogs, så hun er meget interessant at følge og har i øvrigt en super fed stil. Min veninde Simone fra lifeofhein.com – deler nogle rigtig spændende og eksotiske madopskrifter, som jeg ofte afprøver. Derudover er det faktisk meget udlandske bloggere og instagrammere, som jeg følger.

Skriv en kommentar