Månedens Premium blogger er Fredes Blog

   

Navn: Frederikke
Alder: 31
Blognavn: Fredesblog
Instagram: @fredesblog

Hvem er Frede?
Jeg er en sneakerelskende københavner. Jeg bor på Nørrebro med min lille familie og bruger min tid på at være mor til JJ, hundemor til Winston, skriver om de nyeste sneakers og så er jeg igang med at omlægge min livsstil til en langt mere bæredygtig en af slagsen.

Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg kedede mig lidt i mit fuldtidsarbejde og ville gerne arbejde med mode og styling. Så jeg skabte et lille univers for at vise, hvem jeg er.

Hvad er der sket med dig og din blog siden du startede?
Vi (hehe) er vokset og har oplevet en masse ting – rejser, samarbejder og looks (nogle mere heldige end andre).

Hvilke(t) blogindlæg er du mest stolt af?
Mit indlæg om hvorfor jeg ikke giver julegaver, er det mest populære indlæg jeg har udgivet, og det er også et af dem hvor jeg har delt aller mest af mig selv. Det blev taget godt imod og jeg er stolt af at det har inspireret andre til at tænke over julens forbrugsfest.

Kan du fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Frede?

  • Jeg har aldrig set GoT (omg)
  • Jeg tjekker ofte mine bio-rytmer (80’er agtigt, I know)
  • Jeg laver aldrig mad

 

Hvem følger du med hos af andre bloggere og Instagrammere?

@Neohippie.dk
@Emmaeelwin
@Bettykrag

Skriv en kommentar