Mød vores nye Influencer Marketing Advisors

   

Signe, Josefine og Pernille

Vi elsker at få nye kollegaer! Derfor glæder det os at kunne præsentere de tre nyeste af slagsen – nemlig Signe, Josefine og Pernille, der alle startede som Influencer Marketing Advisors på vores kontor i København i maj. Læs videre herunder og lær de tre dygtige kvinder lidt bedre at kende.

Husk også at følge Bloggers Delight på LinkedIn, hvis du vil være sikker på at blive underrettet, når vi søger nye kollegaer til vores kontorer i København og Aarhus.

Signe Vinther

Hej! Mit navn er Signe, har en Cand.IT fra IT-Universitetet i Digital Kommunikation, og har arbejdet med digital marketing i mange år. Senest har jeg arbejdet dedikeret med content- og influencer marketing på mediebureau. Nu er tiden kommet til Bloggers Delight, og jeg glæder mig til at lave nogle engagerende og iøjnefaldende kampagner og at nørde influencer marketing endnu mere intensivt. Bonusinfo: Jeg er afhængig af: hård træning og lange løbeture, 90’er r’n’b, (god!) kaffe, vandmelon, natur, positive mennesker, varme og eventyr.

Josefine Klint

Halla! Mit navn er Josefine, og jeg er så heldig at have kaldt mig selv Influencer Marketing Advisor hos Bloggers Delight i mere end en måned allerede! Når jeg ikke arbejder, kommer jeg helt op i gear over dragshows, festival, kolde bajselader, melodramatiske musicals og anmelderroste serier. Skal jeg ned i gear, står den til gengæld på strik og surdejsbagning – balance, ikk’? Hele herligheden deler jeg sjældent ud af på min egen Instagram @klinten til alle mine 0,3K følgere. Der er god grund til, at det ikke er mig, der er influent.

Pernille Vinge

Hej allesammen! Jeg hedder Pernille og er startet som ny Influencer Marketing Advisor på kontoret i København 1. Maj. Jeg har et blandet CV med i baggagen – stewardesse, sælger og senest 2,5 år på bureau i event- og aktiveringsafdelingen. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg min fritid i træningscenteret, sammen med min familie eller på at bygge forskellige ting #handywoman! Jeg deler også Ikea-hacks og gør-det-selv videoer på min egen instagram @pernillevinge10.

Skriv en kommentar