Månedens PLUS-bloggere er Heysis

   

Navn: Marlene Bundgaard Sørensen og Christina Bundgaard Sørensen
Alder: 27 (Marlene) og 33 (Christina)
Blognavn: heysis.dk
Instagram: @heysis.dk

Hvem er Marlene og Christina?
Udover vi deler efternavn, forældre og det samme tynde skandinaviske hår, så deler vi også firmaet – HAIR BY MBS – som består af 3 saloner på Sjælland med 20 ansatte.

Marlene: Jeg er uddannet frisør og har været selvstændig med egen salon siden jeg var 21 år. Til daglig fletter jeg fingre med Martin, renoverer hus med et kreativt tvist og rejser for at opleve verden.

Christina: Jeg er uddannet revisor, men har efter 11 år skiftet branchen ud med det mere farverige liv som selvstændig i frisørbranchen. Herudover så er jeg mor til de to krudtugler, Simon og Ida, som dagligt fylder mit liv med kærlighed og udfordringer.

Hvorfor startede I jeres blog?
Når man har brugt 27 år sammen… Når man på én gang har alt tilfælles og alligevel er vidt forskellige… Når man både er søstre, veninder og kompagnoner… Og når man dagligt får spørgsmål til det eventyr vi sammen har kastet os ud i – ja, så gav det bare utrolig god mening at starte ”heysis.dk” op.

Det, at vi som søstre – med så utrolig forskellige uddannelser og personligheder, har valgt at gå sammen i det her projekt gav anledning til en masse spørgsmål, interesse og nysgerrighed fra både venner og familie, men især fra kunderne i salonerne. Alle har været så utrolig positive omkring og interesserede i vores nye eventyr sammen, så vi synes begge at en blog, kunne være en sjov måde at dele vores ”rejse” på.

Hvad får man ud af at følge jeres blog?
Udover at handle om vores liv som selvstændige og ejere af Hair by MBS, så handler vores blog i ligeså høj grad om os som mennesker.
Marlene deler særligt ud af tips til håret og produkter, boligrenovering, om hverdagens ups and downs og hendes store passion for at rejse verden rundt.
Christina skriver derimod primært om mor-livet, om at rejse med børn og om at balancere livet som alenemor med livet som selvstændig.
Så hvis man følger vores blog, så får man lidt af det hele – med to forskellige nuancer i kraft af vores forskellighed.

Hvad inspirerer jer, når I skriver jeres indlæg?
Mest af alt bliver vi inspireret af de spørgsmål vi møder i salonerne, men herudover, så er der sket en masse i vores liv det seneste halvandet års tid, som vi ved at skrive om, føler kan være med til at inspirere andre ved.

Er der andre bloggere eller Instagrammere, I følger med hos?
Vi følger med hos flere, men nogle af dem der på hver sin måde inspirerer og bringer smil på vores læber er Hello Sofie, Stephanie Fisker og Julie Elsebeth.

Skriv en kommentar