Månedens PLUS-blog er Simone Kronborg

   

Navn: Simone Kronborg
Alder: 23 år
Blognavn: simonekronborg.dk
Instagram: @simonekronborg

Hvem er Simone?
Jeg er Simone Kronborg, 23 år og bor i Storkøbenhavn. Jeg har en kæmpe passion og interesse indenfor mode og skønhed. Jeg er influencer og elsker at inspirere mine følgere/læsere og glæder mig over, at jeg kan udtrykke mig selv igennem billeder på de sociale medier.

Hvorfor startede du din blog?
Jeg var lige gået ud af gymnasiet og savnede at have en eller anden form for hobby i mit sabbatår. Jeg havde selvfølgelig Instagram, hvor jeg lagde billeder op (responsen var også god) – men jeg kunne godt tænke mig at uddybe lidt mere, end hvad man gør på Insta. Derfor oprettede jeg en blog hos Bloggers Delight, og det er nu næsten 4 år siden. Og det er stadig sjovt! Jeg elsker at være kreativ.

Hvad får man ud af at følge din blog?
Man får en hulens masse inspiration omkring mode, da det er noget af det, jeg elsker allermest. Derudover lavet jeg reviews af forskellige skønhedsprodukter, og man får et indblik i min hverdag. Men mest af alt håber jeg bare på, at du får inspiration.

Hvad inspirerer dig, når du skriver dine indlæg?
Jeg får min inspiration mange forskellige steder fra. Alt i hverdagen. Mine veninder, andre bloggere eller endda på Instagram. Mine følgere inspirer mig også, da jeg tit får ønsker fra dem af, hvad de godt kunne tænke sig at se mere af på min blog. Jeg elsker det.

Er der andre bloggere eller Instagrammere, du følger med hos?
Jeg elsker at følge med hos @josefinehj, @victoriatornegren, @mvb og @rachelteetyler.

Skriv en kommentar