Månedens Premium blogger er Michael og Kathrine

   

Navn: Michael og Kathrine Kelså Harders
Alder: 29 (Michael) og 27 (Kathrine)
Blognavn: Michael og Kathrine (michaelogkathrine.dk)
Instagram: @michaelharders og @kathrine_gvfb

 

Hvem er Michael og Kathrine?
Vi er et ungt ægtepar i 20’erne, der blev gift ved første blik på tv for ca. halvandet år siden. Kathrine var hende, der græd ret meget, og Michael var ham med den store, grimme gamerstol.
De første 16 måneder af vores forhold boede vi i Silkeborg, men vi er netop flyttet til Aarhus. Ellers er vi egentlig bare et helt almindeligt par, der går på arbejde, laver aftensmad og diskuterer om opvasken. Hvis vi skulle sætte tre fælles ord på vores personligheder, ville det være: Positive, åbne og rimelig chill.

Hvorfor startede I med at blogge?
Vi har begge haft (ikke succesfulde) blogs før, og vi tænkte, det ville være sjovt at have et fælles kreativt projekt. Derudover var det en meget god oplevelse for os at dele vores liv med andre gennem ‘Gift ved første blik’, så det havde vi lyst til at fortsætte med. Det at dele giver os rum og mulighed for at reflektere, og det værdsætter vi rigtig meget. Og så føler vi også, at det hele går op i en højere enhed, når der er nogle modtagere i den anden ende, som også selv reflekterer, kommenterer, bliver inspireret eller har noget på hjerte, som de så deler med os. Endelig følte vi også, at der godt kunne være lidt plads i “markedet” til nogle selvironiske, helt almindelige og halvbuttede typer som os :D

Hvad er der sket med jer og jeres blog siden I startede?
Det er et år siden, vi startede bloggen. På den tid har vi været med til Reality Awards, vi har fejret vores 1-årsdag, vi har været ude og rejse i Asien, vi har været med i ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, og vi er netop flyttet ind i en lejlighed i Aarhus. Så på den måde har det i den grad været et hektisk år, hvor vi også har skulle finde ud af, hvordan vi holder bloggen ved lige, særligt med vores fuldtidsjobs. Vi kan også huske, at vi i starten havde en masse spredte tanker om, hvad vi kunne skrive om på bloggen, men med tiden har vi fået nogle faste rutiner, og vi finder størst glæde og motivation i at skrive om de ting, der betyder noget for os i øjeblikket, hvilket lige nu særligt er: Parforhold, kærlighed og bolig.

Hvilke(t) blogindlæg er I mest stolte af?
Det indlæg, som Kathrine er mest stolt af, er hendes indlæg “Er du gravid, Kathrine?”. Indlægget handler kort fortalt om, at hun ofte er blevet spurgt, om hun er gravid, og at det er et grænseoverskridende spørgsmål, da man aldrig rigtig ved, hvad personen, du spørger, går igennem. Kathrine er særligt stolt af det, da hun spreder et vigtigt budskab, indlægget har lidt kant, og mange har tilkendegivet, at det er virkelig fedt, at dette emne bliver italesat.

Ellers er vi også meget glade for at kunne lave sjov og spas, som vi f.eks. gjorde med vores aprilsnar-indlæg “Vi er med i Gift ved første blik sæson 6“, hvor vi prøvede at bilde folk ind, at vi var blevet skilt og skulle giftes igen på ny. Ellers er vi også meget glade for at lave videoer, som da vi læste tweets op om os selv.

Kan I fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Michael og Kathrine?
Vi har sjovt nok skrevet et indlæg om dette for nylig. Men hvis vi skal svare noget nyt, der i højere grad handler os om som par og ikke individer, så:

  • Kathrine er i højere grad den handy i vores forhold, mens Michael er mere den kreative.
  • Kathrine spiste mange snacks, før vi blev gift, mens Michael tit bestilte fast food. I stedet for at afvænne os med disse ting, har vi fået hinandens dårlige madvaner.
  • Michael er ikke den typiske Insta-husband, der bliver tvunget til at tage billeder af Kathrine – i stedet er det ham, der insisterende altid gerne vil fotografere Kathrine, indtil hun bliver træt af det – og så lige 5 billeder mere for sikkerheds skyld! :D

Hvilke andre bloggere og Instagrammere følger I med hos?
Den eneste blog, vi nok begge følger dedikeret med i, er Sidsel og Lasses blog. Derudover er det meget blandet. På Instagram følger Kathrine f.eks. Triplets of Copenhagen, Living on a budget, Lise Vandborg, Celeste Barber og Simone Wissendorf, mens vi begge følger Ida og Mads fra ‘Nybyggerne’, Katrine Hyggehytten, Sofie Linde og Jon fra ‘Den Store Bagedyst’. For bare at nævne nogle af vores favoritter, men vi følger virkelig mange.

Generelt set kan vi bare godt lide at følge med blandt mennesker, der virker rigtig søde <3

Skriv en kommentar