Månedens Premium blogger er Merimeri

   

Navn: Line Schjelde
Alder: 31
Blognavn: merimeri.dk
Instagram: @merimeri.dk

Hvem er Line?
En 31-årig livsnyder med hang til at fejre de gode ting, det være sig hverdagens små fine øjeblikke, god mad og fristelser til bolig og garderobe. Jeg er håbløst forelsket i min lille Vesterbro-familie, der udover mig tæller min kæreste Mads (som egentlig nu er min forlovede, og vi er lige nu igang med at planlægge vores bryllup til september) og vores datter Nola på lidt over et år.

Hvorfor startede du med at blogge?
Efter at have fulgt troligt med hos de første bloggere herhjemme i et par år, var jeg nysgerrig på formatet, og havde lyst at prøve det af. En mørk januardag i 2012, hvor jeg var kørt træt i en eksamensopgave fra CBS, blev startskuddet til min blog, og siden da har jeg elsket det daglige kreative frirum, som den er blevet for mig.

Hvad er der sket med dig og din blog siden du startede?
Der er sket rigtig meget. Fra at være en 23-årig ung studerende med stor passion for mode, der således også var det primære omdrejningspunkt dengang jeg startede med at blogge, til i dag at have skiftet fokus til at handle meget mere om alle de facetter, livet i start 30’erne har at byde på. Der bliver stadig udgivet outfitbilleder på bloggen i ny og næ (dog ikke længere taget med en selvudløser i hånden i dårlig indendørsbelysning, haha), men bolig, mad, mor-livet og hverdagsvelvære fylder endnu mere, og jeg ser i dag bloggen mere som et livsstils- end en modeblog.

I en tid hvor alle stadig snakker Instagram og de mange muligheder dér, er jeg glad for, at jeg stadig har bloggen også, fordi den giver mig mulighed for at fordybe mig i nogle emner, som Instagram ikke er det rette format til. Og så har jeg over årene fået nogle virkelig trofaste og dedikere læsere, og jeg nyder virkelig den snak man kan have med dem i kommentarfeltet.

Hvilke(t) blogindlæg er du mest stolt af?
Det er især mine mere personlige indlæg, hvor jeg deler ud af emner, man måske ellers ikke altid får talt højt om, som jeg er mest stolt af. Fx min fødselsberetning, som jeg er så glad for at jeg fik udgivet for at brede fortællingen om, at man ikke behøver være bange for at føde. Tilsvarende udgav jeg for nogle år siden et ærligt indlæg om, hvordan det var at finde tilbage sammen med en ekskæreste. De indlæg er også blandt mine mest læste i bloggens historie.

Hvad er dine drømme og ønsker for bloggen?
At have mulighed for at lave endnu flere dybdegående indlæg om emner, mange kan spejle sig i. Hvad end det er om tilværelsen som mor, parforhold, at balancere arbejde og familieliv eller måder at forbruge mere bæredygtigt uden at det bliver kedeligt. Og så håber jeg bare, at bloggen kan blive ved med at være et rart sted at udveksle erfaringer og perspektiver på stort som småt. De små samtaler, der opstår i kommentarfeltet, er halvdelen af min glæde ved at blogge, og den håber jeg aldrig forsvinder.

Kan du fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Line?

  1. Jeg er nok lidt pedantisk, når det kommer til oprydning, og kan vitterligt ikke komme ud af døren eller gå i seng, hvis vores lejlighed roder. Så kan I måske selv forestille jer, hvor meget unødvendig tid jeg har brugt på at rydde op, da jeg var på barsel. Der blev i hvert fald ikke set mange serier fra sofaen, ha. Min indre ro hænger 1:1 sammen med om omgivelserne omkring mig roder.
  2. I mine teenageår slog jeg mig som cheerleader for det lokale fodboldhold, Næstved IF. Hvilket nok må være kulminationen på min 10 år lange “karriere” som disco- og hip-hop danser. I dag danser jeg mest af alt rundt med vores datter, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft stilletter på #livetsommor.
  3. Jeg er notorisk dårlig til at slappe af. Kan.ikke.finde.ud.af.det og har således altid en lang liste af ideer og projekter, som hellere skulle have været igang i går end i morgen. Oftest er det indretningen af vores lejlighed, der står for skud, og min kæreste har efterhånden affundet sig med, at intet hjemme hos os kan vide sig for sikker for længe ad gangen.

Hvilke andre bloggere og Instagrammere følger du med hos?
Der er mange. Især er jeg dog ret vild med Fredesblog for hendes ærlige univers og for den grønne rejse, hun har bevæget sig ud på. Mega sejt og inspirerede. Derudover elsker jeg Anna Philipps gennemført æstetiske univers. Boliginspiration finder jeg oftest hos Mor til Mernee eller TrinesBlend.

Skriv en kommentar