Månedens PLUS-blog er Signe Trier

   

Navn: Signe Trier Simonsen

Alder: 34 år

Blognavn: signetrier

Instagram: @signetrier

 

Hvem er Signe?

Kjoleelskende aarhusianer, nybagt mor til Holger, kæreste med D og ejer af en selvbygget campervan ved navn #Peanutexpressen. På IG deler jeg optur, nedtur og alt derimellem fra mit 34-årige liv – og så selvfølgelig den hverdagsvisdom, jeg samler op undervejs.

Hvorfor startede du din blog?

Fordi jeg havde lyst til at skrive – og især om alle de ting, jeg ikke så på IG. Historier ikke kun om livets solskinsdage men også de mørke stunder, som vi allesammen møder i jagten på det gode liv. Lysten til at skrive blev forstærket, da jeg blev gravid. Her oplevede jeg virkelig en mangel på ærlige blogs omkring ALLE de følelse, det medførte – og det fortsatte, da baby ankom.

Hvad får man ud af at følge din blog?

Du får et ærligt indblik i en moderne 34-årig kvindes hverdag – og forhåbentlig følelsen af “hvor er det dejligt, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan”. Oveni smider jeg så kjole-fund, bolig-kræs, løbe-selfies og rejsespam fra #Peanutexpressen.

Hvad inspirerer dig, når du skriver dine indlæg?

Min blog afspejler det, der fylder i mit liv – og som jeg tænker, andre kan få værdi af at læse. Og da jeg er en lidt flyvsk person, kan det være alt fra en god opskrift på kage, genbrug af babyting til indlæg omkring, at være misundelig på min kærestes “frihed” efter baby.

Er der andre bloggere eller Instagrammere, du følger med hos?

Tanjagotthansen – smukkeste farverige boligspam.

Merimeri – skønneste livsstilsblogger.

Michaelharders – ærlighed om parforhold og liv i Aarhus

Skriv en kommentar