Udforsk Island på hesteryg, i badetøj eller bag rattet

   

Annonce

Rejsen til Island er købt, og nu skal du til at planlægge, hvordan du og dine rejsepartnere vil udforske øen i midten af Atlanten. Der er mange muligheder for unikke naturoplevelse, der kommer til at tage pusten fra dig. Måske endda helt bogstavelig talt, for du kan sagtens regne med en masse motion på rejsen. Island er ikke en rejsedestination for sarte sjæle og dovendiderikker. Hvis du virkelig vil opleve landet, skal du gøre dig selv den tjeneste, at prøve nogle af de forskellige transportmidler, der findes. For selvom du sagtens kan køre rundt i en lejebil fra easy terra og se vulkaner, sorte strande og storslående natur, kan du også ride rundt på en af de kloge små islandske heste og se øen, sådan som vikingerne i sin tid gjorde det.

 

Lad den robuste og kloge islandske hest være din guide – og oplev Island fra hesteryg

Den islandske hest er verdenskendt for sit rolige gemyt og en gammelklog sjæl. Selv hvis der er børn med på rejsen til Island, er det faktisk oplagt at planlægge mindst en dag, hvor programmet byder på en naturskøn ridetur. Guiden, som også har styr på hestene, vil nemlig vælge en rolig og pålidelig ganger til den unge rytter. Se bjergene og vidtstrakte fjorde fra ryggen af en hest, så er du med ét tættere på vikingernes oplevelse af landet. Det er nemlig deres heste, som de moderne islandske stammer fra.

 

Hop i badetøj og find den indre ro i en varm kilde

Rimfrost i hår og skæg, men varme helt ind til knoglerne. Tager du en tur i Islands varme kilder, kan du være helt sikker på, at du finder den indre ro. Andet er ikke muligt, når du sådan sidder mellem to ekstreme temperaturer på én og samme tid. Frostgrader i luften mod det 30-35 grader varme vand. Det er nemt nok at finde en varm kilde at svømme i. Island har nemlig mere end 100 offentlige svømmebade og mange flere naturlige udendørs varme kilder.

 

Friheden til at finde dine egne hemmelige udsigtssteder – Island bag rattet

Når du skal rejse rundt i Island for at opleve forskellige destinationer, udsigtspunkter og deltage i aktiviteter, er det bedst at have adgang til en bil. Kender du nogen islændige, kan du selvfølgelig spørge, om du må låne deres bil. Ellers kan du sagtens leje. Sådan opnår du frihed til at finde dine egne steder og gå dine egne veje.

Når du rejser til Island, er du sikret en oplevelse for livet – især hvis du er åben over for at opsøge den storslåede natur. Du vil føle dig lille og uendeligt taknemmelig, når turen er slut.

Skriv en kommentar